Irina Rimes, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. A postat imaginea mult așteptată. Fanii au reacționat imediat

Irina Rimes a răspuns și ea provocării care tot circulă de câteva zile în mediul online și a postat o fotografie cu ea de pe vremea când era încă un copil.

Distribuie pe:

Irina Rimes, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Imaginea mult așteptată a sosit. Fanii au reacționat imediat


In articol:

Acum este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, care pe lângă talentul înnăscut, se poate lăuda și cu o frumusețe aparte.

Irina a reușit să cucerească topurile muzicale datorită melodiilor bazate în mare parte pe experiențele din viața ei, dar și frumusețea a contribuit la ascensiunea ei în lumea muzicală din România.

Irina Rimes a răspuns provocării: „Iată o poză de când eram mică”

Iar dacă tot circulă provocări pe rețelele de socializare, la care majoritatea vedetelor răspund fără să stea pe gânduri, iată că și frumoasa moldoveancă a dat curs provocării de a urca o fotografie din copilărie.

Citeste si: Lumea muzicii este în doliu. Solistul și-a pus capăt zilelor. Avea doar 22 de ani

Citeste si: Pierdem salavatorii! 103 cadre medicale au fost infectate cu coronavirus! Spitalul județean din Suceava s-a transformat în focar de infecție

Citeste si: Lia Bugnar, gest emoționant pentru actorii rămași lefteri din cauza epidemiei de coronavirus! ”Pune mâna pe telefon și…”

Fără să ezite un moment, artista a căutat în cufărul cu amintiri și a postat o imagine de vremea când avea doar câțiva anișori.

Irina Rimes, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Imaginea mult așteptată a sosit. Fanii au reacționat imediat

„Am fost provocată de mai mulți să postez o poză cu mine de când eram mica. Iată!”, a fost mesajul adăugat la descrierea fotografiei.  

Imediat ce fotografia a apărut pe internet, nu au întârziat să apară nici reacțiile fanilor, care s-au arătat fascinați de frumusețea răvășitoare a cântăreței cu ochii mari și negri, păr scurt și o privire extrem de serioasă.

Și-a pierdut un prieten drag

Recent, Irina Rimes a trecut printr-un moment extrem de dureros. Unul dintre cei mai buni prieteni ai artistei a murit, iar aceasta a ținut să împărtășească dureroasa pierdere cu fanii ei, printr-un mesaj copleșitor.

Irina a postat o fotografie pe Facebook, în care apare alături de regretatul său prieten, care a murit pe patul de spital, fără ca medicii să mai poată face nimic pentru a-l readuce la viață.

Cel mai mare regret al artistei este că nu a reușit să își mai vadă prietenul pentru ultima oară înainte să se stingă.

„Te-aș mai fi vizitat o data, dar n-am reușit. Zbor ușor în lumea celor fără de păcate, copil frumos :)”, a fost mesajul transmis de Irina luni pe rețelele de socializare.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate