Irina Rimes, criticată dur de Cristian Tudor Popescu, după ce a fost numită ambasador onorific al Zilei Internaționale Brâncuși

Irina Rimes a fost numită de Ministrul Culturii ambasador onorific al Zilei Internaționale Brâncuși, fapt ce l-a enervat la culme pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Irina Rimes a fost aspru criticată de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, după ce artista a fost numită ambasador onorific al Zilei Internaționale Brâncuși care se sărbătorește pe 19 februarie. Cântăreața din Republica Moldiva a recunoscut că poate nu este cea mai în măsură persoană să vorbească despre valorile românești, fapt ce l-a făcut pe Cristian Tudor Popescu să comenteze. Jurnalistul este de părere că Ministrul Culturii nu a avut o idee bună și că nu înțelege de ce o artistă de peste Prut reprezintă un nume atât de mare precum cel al lui Constantin Brâncuși.

Citeste si: CTP: Dacă liberalii îi dezamăgesc pe oameni după combinageala asta, s-ar putea să dea cu dinții de asfalt

Citeste si: Selly, atac dur la dresa lui Cristian Tudor Popescu, după ce l-a judecat că și-a cumpărat o mașină de 70.000 de Euro: „Nu am înțeles de ce circulați cu un Logan, dar este alegerea dumneavoastră”

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, probleme de sănătate: "Am intrat pe poarta spitalului aproape complet epuizat fizic și psihic de durere"

„Eu am avut o idee la fel de bună, chiar mai bună: păi, știți câte accesări pe Google a avut pavian? Cuvântul pavian. După ce am comparat coafura doamnei Dăncilă cu podoaba capilară a maimuței în chestiune? Enorm! Au apărut după aceea știri, în pagina de analiză media, ș.a.m.d: Domnule, formidabil, un spike pe Google, toată lumea căuta să vadă pavianul, senzațional!” - a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit Digi 24

fara descriere

Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa Irinei Rimes: „Doamnă Rimes, cântați frumos, dar știți ce e aia mainstream?”

Jurnalistul a comentat afirmațiile ministrului culturii, care spune că au crescut accesările pe Google la Constantin Brâncuși datorită asocierii cu Irina Rimes.

„E, nu e nicio deosebire între căutarea pavianului și căutarea pe Google a lui Constantin Brâncuși, acum, powered by Irina Rimes, adică garantat de Irina Rimes. Eu n-am nicio problemă cu doamna că vorbește cu accent moldovenesc. Chiar îmi place. E dulșe accentul ăsta moldovenesc (...) Dar doamna Rimes a spus „eu sunt mai mainstream” la un moment dat. Doamnă Rimes, cântați frumos, dar știți ce e aia mainstream? Din moment ce spuneți că dvs sunteți mainstream și dup-aia vorbiți de Brâncuși, că ați fost văduvită de informații în legătură cu el, deci a fost ceva nișat, ceva în margine - că mainstream asta înseamnă, curent principal, nu ceva la care să aveți acces - deci dvs sunteți mainstream și Brâncuși e margine!” - a mai spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

fara descriere

În plus, jurnalistul de opinie a mai motivat că pentru o creștere și mai mare a click-urilor pe Google, ar fi trebuit numit ambasador vlogerul Selly.

„Dacă doreai, de pildă, și mai multe accesări pe Google la Constantin Brâncuși, de ce nu a fost numit ambasador vloggerul Selly? Păi, se rupea Google-ul, domnule!” - a adăugat gazetarul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate