Irina Rimes, împietrită de durere! Ultimul mesaj al artistei i-a îngrijorat pe fani

Irina Rimes este împietrită de durere. Cântăreața și-a pierdut un pierdut un prieten drag și a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:

 


In articol:

fara descriere

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, dar cu toate astea se pare că problemele nu o ocolesc. După ce a început anul pe masa de operație, vedeta trece din nou printr-un moment dureros.

De data aceasta, este vorba despre pierderea unei persoane dragi. Unul dintre cei mai buni prieteni ai artistei a murit, iar aceasta a ținut să împărtășească dureroasa pierdere cu fanii ei, printr-un mesaj copleșitor.

Citeste si: Irina Rimes a recunoscut cine este noul ei iubit! Și el e un artist cunoscut de la noi

Citeste si: Irina Rimes, criticată dur de Cristian Tudor Popescu, după ce a fost numită ambasador onorific al Zilei Internaționale Brâncuși

Citeste si: Irina Rimes a primit un mesaj tulburător: „Am aflat că mama are cancer în stadiul patru”

Irina a postat o fotografie pe Facebook, în care apare alături de regretatul său prieten, care a murit pe patul de spital, fără ca medicii să mai poată face nimic pentru a-l readuce la viață.

Cel mai mare regret al artistei este că nu a reușit să își mai vadă prietenul pentru ultima oară înainte să se stingă.

„Te-aș mai fi vizitat o data, dar n-am reușit. Zbor ușor în lumea celor fără de păcate, copil frumos :)”, a fost mesajul transmis de Irina pe rețelele de socializare.

fara descriere

Și-a început anul pe masa de operație

În ultima perioadă, problemele par să se țină scai de Irina Rimes, care a traversat o perioadă grea chiar la începutul anului. Cântăreața a fost forțatp de împrejurimi să amâne concertul pe care trebuia să îl susțină chiar în noaptea de Revelion.

Probleme de sănătate nu i-au permis să petreacă noaptea dintre ani așa cum i-ar fi plăcut, în fața celor care o iubesc și apreciază.

„O zi mai puțin bună pentru mine, m-am trezit la sptal internată. Îmi pare nespus de rău să anunț că programul meu de diseară, de la Iași, se anulează. Am fost internată aseară, cu o problemă foarte gravă de sănătate, am hemoragie internă. Medicii nu mă lasă să plec acasă, în două sau trei ore intru în operație”, a fost mesajul Irinei Rimes din noaptea de Revelion.

Mai mult decât atât, situația generată de epidemia de coronavirus care a lovit și țara noastră a obligat-o pe vedetă să își anuleze mai multe contracte care însumează aproximativ 70.000 de euro. 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate