Irina Rimes lansează videoclipul piesei ”Ce se întâmplă, doctore?”, o poveste comică de iubire

Irina Rimes lansează videoclipul piesei ”Ce se întâmplă, doctore?”, o melodie care vorbește într-un mod autoironic despre o poveste de dragoste.

Autor: C.L.

Vizualul extrem de jucăuș, look-ul de păpușă al artistei, ținutele romantic creează un univers unic, în stilul inconfundabil al Irinei. Artista a povestit: ”Ce se întâmpla, doctore?” e o piesă veselă, un fel de caricatură a ceea ce scriu eu de obicei. Drama poate fi descrisă în multiple feluri, uneori se mai simte și așa, mai jucăuș, mai ridicol. Drama nu poate fi tristă tot timpul, așa cum nu sunt nici eu.”

Versurile spun o poveste plină de umor și de sensibilitate:

 ”Asta este doar o piesă despre totul și nimic!

Despre totul și nimic, adică despre noi,

Despre cum eu merg în față și tu vrei doar înapoi.

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Suntem bine împreună atunci când suntem rău;

Asta nu e antiteză, este doar un adevăr.”

Universul Irinei Rimes este plin de vise, de călătorii prin Cosmos, de plimbări cu capul în nori, de o dorință de a evada spre o altă lume: „Eu va rog, opriți pământul/ Vreau la prima să cobor!”Compoziție: Irina Rimes, Alex Cotoi, text: Irina Rimes,  producție muzicală: Alex Cotoi.

Citeste si: Crema artiștilor din România se reunește la Craiova! Prima ediție The Artist Awards

Citeste si: Irina Rimes lansează videoclipul piesei „În palme”, filmat în Istanbul

Printre cele mai apreciate piese ale artistei se numără: „Ce s-a întâmplat cu noi” cu peste 46 milioane de vizualizări pe YouTube, „Bolnavi amândoi” cu peste 34 milioane de vizualizări, „Poem” feat.

The Motans cu peste 29 milioane de vizualizări.

Irina Rimes va fi prezentă pe data de 12 octombrie la prima ediție „The Artist Awards” - premii muzicale și pentru online, la care vor fi celebrați cei mai relevanți artiști și creatori de conținut, eveniment ce va avea loc în Piața Mihai Viteazu din Craiova.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Reacția Antoniei după ce o tânără din California a cântat una dintre piesele ei în română: "Mi se pare genial!"

Adevărul despre despărțirea Loredanei Chivu de None de la Puterea dragostei! Blonda i-a dat papucii: "El le-a trimis prietenilor lui un video cu..."

Bia de la Puterea dragostei a plecat din emisiune: „Am refuzat să merg la alte spitale...”

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Harta seismică a Bucureștiului. Care sunt cele mai sigure zone în caz de cutremur din Capitală

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Prognoza meteo până la începutul lunii martie: Când vom scăpa de frig?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies