Irina Rimes, momente tandre în mașină cu fostul iubit! Artista s-a împăcat cu tânărul chitarist

Irina Rimes și fostul iubit, Cristi Comaroni, s-au împăcat. Cei doi tineri au fost surprinși în timpul unor momente tandre în mașină.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Irina Rimes și fostul iubit, Cristi Comaroni, s-au împăcat. Cei doi tineri au fost surprinți în timpul unor momente tandre în mașină.


In articol:

Irina Rimes zâmbește din nou, la mai bine de un an și jumătate de când ea și chitaristul Cristi Comaroni și-au spus adio. Tânăra cântăreață a fost surprinsă alături de bărbatul care facea parte din trupa alături de care ea își susținea concertele și imaginile arată că s-au împăcat și sunt mai fericiți ca oricând.

Irina Rimes și fostul iubit, Cristi Comaroni, au fost surprinși în timp ce plecau din zona în care loceuiește artista. Când au ajuns la destinație, după ce și-a luat lucrurile din mașină, el s-a aplecat spre ea și a sărutat-o, relatează Cancan, semn că, în ciua timpului pe care l-au petrecut despărțiți, încă mai au sentimente unul pentru celălalt.

Citeste si: Andrei Ștefănescu, vindecat de coronavirus, de confruntă cu o altă problemă gravă: „Parcă aș avea ciumă...”

Citeste si: Nelu Tătaru: Se impune starea de urgență dacă vor fi 10.000 de cazuri de infectări în 3-4 zile, la nivelul țării

Irina Rimes și fostul iubit, Cristi Comaroni, s-au împăcat

Irina Rimes recunoaște că puțină gelozie e bună în relații

Întrebată dacă este o persoană geloasă, Irina Rimes a declarat că puțină gelozie este bună în relații li este o modalitate prin care îți poți da seama dacă sentimentele partenerului sunt reale.

„Un gram de gelozie e ok. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, dar aminte din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: ‘Ce ai făcut?’, ‘Pe unde ai fost?’, ‘Dar de ce ai zâmbit?’. Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin”, spunea Irina Rimes în urmă cu ceva timp.

sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate