Irina Rimes s-a despărțit de iubitul chitarist! La 27 de ani, cântăreața are și un mariaj eșuat EXCLUSIV

Irina Rimes este o artistă care are succes, însă pe plan sentimental, vedeta nu este la fel de norocoasă.

Autor: C.L.

In articol:

Irina Rimes este din nou singura
Irina Rimes
Irina Rimes este din nou singura
Irina Rimes

Irina Rimes s-a despărțit de iubit în urmă cu puțin timp. Artista a trăit o poveste de dragoste cu unul dintre băieții din trupa cu care cântă.

Deși și-a ținut mereu departe de ochii lumii relațiile, Irina Rimes nu a reușit să își păstreze prea mult iubiții lângă ea.

Ultima relație, care părea a fi una solidă, s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, probabil două luni, dacă e să luăm în considerare melodia ”Nu știi tu să fii bărbat”, care a fost lansată după despărțirea de iubit, cum singură dădea de înțeles în declarații.

Citeste si: Irina Rimes a suferit de depresie ”Un an nu am ieşit din casă! Nu am cântat deloc”| DEZVĂLUIRI

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Irina Rimes s-a despărțit de iubit! Ce a spus artista despre melodia ”Nu știi tu să fii bărbat!”

”E o piesă mai veche, dar nu am lansat-o la acel moment pentru că eram într-o relație. M-am gândit la omul de lângă mine. Poate ar fi auzit versurile și știind că îmi cânt viața, ar fi suferit”, a mărturisit Irina Rimes.

După despărțirea de Andi Bănică, bărbatul cu care a fost căsătorită și de care a divorțat după ce se pare că a aflat că o înșelase, Irina Rimes nu a mai vorbit de o altă relație.

În vara anului trecut însă, paparazzi au surprins-o pe Irina Rimes cu un tânăr intrând într-un hotel de la munte. Atunci, Mircea Eremia a povestit că îl ştie pe tânăr, că acesta este chitarist şi că şi lucrează cu artista.

Citeste si: Irina Rimes, adevărul despre relaţia cu Tudor Chirilă! ”Uneori tăceam din respect”

"Îl cunosc, este foarte talentat şi îl felicit.

Este un chitarist foarte talentat. După cum se pare cam da, sunt la început de drum şi le urăm de altfel numai bine în relaţie, domnule chitarist să o faci fericită!", a spus atunci Mircea Eremia. Apoi s-a aflat că iubitul Irinei Rimes este chiar chitaristul cu care artista colaborează, Cristi Comaroni, iar pe paginile de socializare, cei doi au apărut mai mereu împreună, în diverse ipostaze. Despre iubitul său, Irina Rimes a și vorbit în toamna anului trecut la o emisiune radio, fără însă a-i da numele.

Irina Rimes s-a despărțit de iubit! ”Atrag un anumit fel de oameni”

Însă relația se pare că s-a încheiat, iar Irina Rimes este din nou singură. ”Atrag un anumit fel de oameni – talentați și nicidecum normali. Dacă te înzestrează Dumnezeu cu un talent, poți să fii sigur că îți ia din altă parte. Cred că mie mi-a luat abilitatea de a fi fericită și stabilă într-o relație”, a mărturisit  recent Irina Rimes, cântăreața de 27 de ani.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies