Irina Tănase îl trădează pe Liviu Dragnea? Vezi anunţul tranşant făcut de iubita politicianului aflat la închisoare!

Irina Tănase îl trădează pe Liviu Dragnea, care îşi dorea o carieră în politică pentru iubita sa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Irina Tănase îl trădează pe Liviu Dragnea, anunţându-şi amicii că nu este interesată de o carieră în politică. „Nu intru în politică”, a postat, zilele trecute, Irina. Mesajul este în totală contradicţie cu dorinţa lui Liviu Dragnea care, anii trecuţi, a promovat-o intens pe Irina în PSD. (vezi motivul pentru care iubita lui Dragnea a fost operată de urgenţă)

Citeste si: Dragnea e terminat! Nu mai are nicio sansa: ramane in inchisoare si plateste cheltuielile de judecata

Citeste si: Firma controlată de Liviu Dragnea cere insolvenţa celei controlate de fiul său! Ferma de porci revendică aproape 4 milioane de lei de la firma de drumuri!

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Irina Tănase, însărcinată? Gesturile care o dau de gol pe logodnica lui Liviu Dragnea

Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea.

Irina Tănase îl trădează pe Liviu Dragnea. A fost remarcată la congresul PSD

Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD. În luna mai, şeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator. Ea a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis şi un birou de mediator.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Firma lui Liviu Dragnea cere insolvenţa celei controlate de fiul său! Ferma de porci revendică aproape 4 milioane de lei de la firma de drumuri!

Tatăl Vioricăi Dăncilă a locuit în cel mai mizerabil bloc din România! ”Îmi fac nevoile în pungă și le arunc la gunoi!” FOTO EXCLUSIV

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Primele declarații despre nunta lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase! Ce se întâmplă între ei după ce s-a spus că s-au despărțit și de ce a renunțat ea la inel

Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba! Irina Tănase şi-a schimbat look-ul cu speranţa că Dragnea va fi eliberat din închisoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies