Irina Tănase îl trădează pe Liviu Dragnea? Vezi anunţul tranşant făcut de iubita politicianului aflat la închisoare!

Irina Tănase îl trădează pe Liviu Dragnea, care îşi dorea o carieră în politică pentru iubita sa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Irina Tănase îl trădează pe Liviu Dragnea, anunţându-şi amicii că nu este interesată de o carieră în politică. „Nu intru în politică”, a postat, zilele trecute, Irina. Mesajul este în totală contradicţie cu dorinţa lui Liviu Dragnea care, anii trecuţi, a promovat-o intens pe Irina în PSD. (vezi motivul pentru care iubita lui Dragnea a fost operată de urgenţă)

Citeste si: Dragnea e terminat! Nu mai are nicio sansa: ramane in inchisoare si plateste cheltuielile de judecata

Citeste si: Firma controlată de Liviu Dragnea cere insolvenţa celei controlate de fiul său! Ferma de porci revendică aproape 4 milioane de lei de la firma de drumuri!

Citeste si: Irina Tănase, însărcinată? Gesturile care o dau de gol pe logodnica lui Liviu Dragnea

Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea.

fara descriere

Irina Tănase îl trădează pe Liviu Dragnea. A fost remarcată la congresul PSD

Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD. În luna mai, şeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator. Ea a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis şi un birou de mediator.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate