Irina Tănase, internată într-un spital din Capitală! În ce stare e iubita lui Dragnea

Momente grele pentru liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Logodnica lui, Irina Tănase, a fost internată într-un spital din Capitală.

Autor: A.I.

In articol:

„Logodnica liderului PSD, Liviu Dragnea, are oarece probleme după vacanța de iarnă prelungită, ea fiind internată de câteva zile în spitalul Sanador din zona Pieței Victoriei. Conform unor surse de încredere, Irina Tănase are o afecțiune cervicală care a necesitat spitalizarea la secția de chirurgie”, a dezvăluit inpolitics.ro.

Starea logodnicei lui Liviu Dragnea nu este gravă, însă Irina Tănase are nevoie de îngrijiri specializate.

Irina Tănase se află într-un spital privat

Apropiații Irinei Tănase au decis ca logodnica lui Liviu Dragnea să fie tratată de afecțiunea cervicală într-o clinică privată din Capitală. Se pare că în momentul internării, pacientul sau rudele Irinei Tănase trebuiau să achite suma de 2.000 de lei. De asemenea, „cazarea” în cameră dublă este de 450 de lei, iar în cameră single 590 de lei, relatează Bugetul.ro.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Totodată, în funcție de câte zile stă internat, pacientul mai trebuie să plătească alți 300 de lei pentru evaluarea zilnică a cazului medical. Aflată pe un pat de spital, Irina Tănase a fost vizitată chiar de premierul României, Viorica Dăncilă, care are biroul în apropierea spitalului unde este internată iubita lui Liviu Dragnea.

 

Liviu Dragnea și Irina Tănase urmează să se căsătorească. Cei doi se cunosc de mai multă vreme, din toamna lui 2013, atunci când tânăra se angaja la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies