Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, operată de urgență! Boala genetică de care suferă

Irina Tănase a trecut prin momente grele în timpul unei intervenții chirurgicale complicate, în Turcia.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, se luptă cu moartea după ce a fost operată de urgență! Boala genetică de care suferă


In articol:

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a suferit o intervenție chirurgicală la o clinică din Turcia.

Iubita lui Dragnea suferă de o boală genetică a oaselor, însă este una tratabilă. Din păcate, boala i-a adus multe probleme până în prezent.

Irina Tănase a fost la un pas să-și piardă viața în timp ce se afla pe masa de operație, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Tatăl Vioricăi Dăncilă a locuit în cel mai mizerabil bloc din România! ”Îmi fac nevoile în pungă și le arunc la gunoi!” FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea s-a pozat în pădure în fustă scurtă şi cizme până la genunchi! Uite-o pe Irina Tănase rezemată de un copac!

Citeste si: Strategia lui Ciolacu, făcută praf de pesediști. Organizațiile locale i-au dat ”Ignore”

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, se luptă cu moartea

„Prima operație pe care a avut-o a fost la un an. Apoi a ținut-o numai prin spitale și analize cam toată viața. Suferă de o boală genetică a oaselor, însă este tratabilă. Din păcate, dacă nu se operează, poate să moară, însă riscul să moară și pe masa de operație este la fel de mare. Ea este curajoasă. Anul trecut, în februarie, a suferit cea de-a treia operație, în România, la spitalul de stat.

Operația a fost foarte periculoasă, singurul medic din lume, și nu exagerez când spun din lume, care a vrut să o opereze a fost doctorul chirurg Marius Catană. Ea putea să moară acolo, este o operație foarte riscantă. Mai trebuie să facă o operație, însă mai așteaptă, trebuie să te pregătești psihic pentru așa ceva”, a spus o sursă pentru cancan.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate