Irinel Columbeanu a plecat la munte cu fiica lui! A asteptat-o pe Moni, insa in zadar! "Poate o avea treaba, cine stie"!

Omul de afaceri a asteptat-o vineri pe Monica Gabor sa vina sa o ia pe Irinuca, dar degeaba, ca fosta sotie nu a mai aparut si nici nu a dat vreun semn de viata. Irinel Columbeanu si-a luat inima in dinti si a plecat cu fiica lui la munte, unde vor petrece atat Craciunul, cat si Revelionul.

Distribuie pe:

fara descriereSambata dimineata, omul de afaceri si-a facut bagajul si impreuna cu Irinuca au parasit locuinta din Izvorani cu destinatia Predeal. “Am sperat sa vina sa o ia pe fetita.Era weekend-ul ei, dar nu a mai venit.Am plecat la munte.Nu  cred ca mai vine la noi acum. Facem sarbatorile aici”, a declarat Irinel Columbeanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Seara, cand au ajuns la munte,chiar daca era obosit de pe drum, Irinel Columbeanu i-a facut fiicei lui bradul de Craciun.Pentru ca micuta astepta cu nerabdare venirea Mosului, acesta a fost mai rapid si deja i-a adus cadoul. Irinuca are doua tablete, insa pentru ca-i plac la nebunie, Mosul i-a mai adus una in dar. “Fiicei mele ii place foarte mult sa se joace pe tableta, in special jocurile culinare. Si-a facut o lista pentru Mos Craciun si deja a inceput sa-i aduca din cadouri”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru WOWbiz.ro.

fara descriereOmul de afaceri se va distra pe cinste la munte, deoarece are de gand sa stea zilnic pe partie.
Irinel a marturisit ca Moni nu a dat niciun semn de viata, dar nici rudele ei din Bacau. “Nu m-a sunat nimeni ca vrea sa vina sa o vada.Eu ii astept cu usa deschisa. Poate au treaba, cine stie.Toata lumea e ocupata in perioada asta”, a mai spus Irinel.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate