Irinel Columbeanu a pus-o la punct iubita cu 40 de ani mai tânără! Oana Cojocaru trebuie neapărat să respecte aceste reguli

Irinel Columbeanu are un set de reguli pentru Oana Cojocaru, iubita lui. Ce trebuie să nu facă tânăra studentă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Irinel Columbeanu și iubita lui, Oana Cojocaru, formează un cuplu încă din vara anului 2018. Frumoaa studentă are doar 21 de ani, dar diferența de 40 de ani dintre ea și afacerist nu reprezintă un obstacol în calea fericirii lor. Deși la un moment dat au apărut în presă informații conform cărora cei doi sunt pe punctul de a se despărți sau că deja nu mai formează un cuplu, ei au continuat să-și trăiască povestea de dragoste.

Dacă pe vremea când era cu Monica Gabor, fosta soție apărea în presă în fiecae zi, Irinel a decis să ducă o viață mult mai discretă. Milionarul locuiește cu iubita lui la vila de la Izvorani, dar preferă să păstreze pentru el și Oana Cojocaru detaliile din viața de cuplu. Pentru a se asigura că povestea dintre el și noua iubită nu va avea aceeși finalitatea ca relația cu fosta soție, el i-a impus un set de reguli tinerei de 21 de ani.

fara descriere

Oana Cojocaru trebuie să respecte întocmai câteva dintre dorințele lui Irinel dacă vrea să rămână alături de el. Conform Libertatea, studenta nu are voie să facă declarații în presă legate de Columbeanu sau de viața pe care o are alături de el decât dac ă primește acordul lui. Totodată, fiind deja cunoscută, ea nu mai are voie să iasă în public neînsoțită la fel de des ca înainte, motiv pentru care nici la prezentări de modă nu mai merge.

fara descriere

Cum a început relația dintre Irinel Columbeanu și iubita lui, Oana Cojocaru

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar in acea seara, de 27 de aprilie, eu participam in calitate de spectator si am remarcat-o pe Oana, care defila pe scena.
Eu am retinut ca avea o fusta alba, lunga, si privirea mea s-a oprit la fusta, dupa care am trecut mai sus, i-am retinut chipul si in acea seara am mai ramas putin.
Dupa care, fiind in acea seara si aniversarea presedintelui Fashion Tv s-a servit si un tort, am stat mai mult, incercand sa aflu mai multe amanunte...

Am invitat-o initial si pe fiica mea sa mearga, dar a zis ca nu vine, era cat pe ce sa nu ma duc nici eu.

A doua zi am facut o postare pe Facebook-ul eu, intitulata "Moda si criptomonedele". Era un subiect controversat, iar la cateva zile am primit mai multe like-uri, printre care si de la o persoana pe nume Oana. Eu de obicei nu ma uit, dar asa s-a intamplat atunci. Cand am intrat pe profilul ei, am recunoscut ca este chiar persoana pe care o cautam.

Desi nu imi sta in obicei, dar am considerat ca este politicos sa ii cer prietenia si dupa vreo 2 ore am vazut ca a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am multumit, iar apoi am continuat discutia”, a povestit Irinel Columbeanu imediat după ce s-a aflat că se iubește6 cu Oana Cojocaru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate