Irinel Columbeanu, fără bani și cu datorii la întreținere, s-a mutat cu chirie în Colentina: "A sunat-o pe Monica să-i ceară un împrumut..."

Irinel Columbeanu are un nou stil de viață, mult mai modest, de când și-a pierdut averea.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Irinel Columbeanu, azi bogat, mâine sărac. Fostul milionar în euro s-a bucurat ani buni de un stil de viață luxos și atrăgea roiuri de oameni în jurul lui.
Astăzi, afaceristul a ajuns să ia măsuri drastice pentru supraviețuire.
După ce a renunțat la vila din Izvorani, Irinel s-a mutat o perioadă într-un apartament din Cosmopolis, însă de curând s-a văzut nevoit să se mute de acolo, după ce figura cu o datorie de 1800 de lei la întreținere.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Irinel Columbeanu în Asia! Nu s-a știut asta până acum ”L-am găsit stând pe marginea patului…” 

 

De la 70 de milioane de euro, la un trai modest și mașină la mâna a doua

fara descriere

Irinel Columbeanu a suferit cea mai mare pierdere atunci când a făcut un împrumut uriaș de 5.1 milioane de euro, pentru a investi în "columbeanit", un material de construcții inventat de el, însă care s-a dovedit a fi un eșec financiar.
Irinel a pierdut zeci de terenuri atunci pentru împrumutul cu care garantase inclusiv cu casa, iar stilul lui de viață a ajuns acum de nerecunoscut, potrivit click.ro,
Mai mult, dacă înainte se lăuda cu Rolls Royce-uri și Bentley-uri, astăzi, fostul soț al Monicăi Columbeanu se mulțumește doar cu un Opel Astra la mâna a doua.

Citeste si: Irinel Columbeanu, sărac lipit pământului! Nu mai are bani nici de întreținere. Ce sumă trebuie să plătească ca să nu rămână fără apă caldă

 

A sunat-o pe Monica să-i ceară un împrumut

fara descriere

Surse din anturajul lui Irinel Columbeanu au dezvăluit presei că de curând Irinel a apelat la un ultim gest, pe care n-ar fi crezut vreodată că îl va face.

„Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat ruşinea la o parte şi i-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are. Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America, aşa că nu i-a spus din prima «Da». Este o situaţie grea pentru el. De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine”, potrivit publicației citate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate