Irinel Columbeanu ii pregateste o surpriza Monicai! "Avocatii mei lucreaza la acest subiect!"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Irinel Columbeanu a fost acuzat zilele trecute ca si-a premeditat cu sapte luni inainte divortul de Monica pentru a-si salva avearea de creditori. Omul de afaceri ar fi planuit sa se salveze de faliment printr-un divort aranjat, in care jumatate din bunurile sale ar fi trecut pe numele sotiei. Doar ca lupta pentru Irinuca i-a facut pe cei doi sa nu-si mai duca planul la bun sfarsit.

Contactat de ziarul Ring, Irinel Columbeanu a dezmintit totul. "Asa-zisul plan secret despre care s-a scris pe internet si in presa este cel putin o mare prostie. Insa cand voi face mai multe declaratii, veti avea o mare surpriza... Avocatii mei lucreaza la acest subiect... Si ma refer la subiectul ridicat de... cine l-a ridicat", a declarat Columbeanu.

In ceea ce priveste venirea Monicai in Romania in weekend, omul de afaceri sustine ca nu are nimic impotriva ca fetita sa sa-si petreaca timpul cu mama. "Sigur ca stiu de venirea Monicai in tara si nu se pune problema ca as avea ceva impotriva ca ea sa-si petreacă timpul in compania Irinei. Din contra, am toata deschiderea", a spus Irinel Columbeanu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate