Irinel Columbeanu, mesaj neasteptat. Acum putin timp a facut anuntul: "In urma cu doua luni..."

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

Irinel Columbeanu este tare mandru de fiica sa si o sustine in tot ceea ce face. In urma cu putin timp, omul de afaceri a postat pe contul personal de socializare un clip artistic creat de fiica sa, Irina.
"Acum 2 luni, Irina a început să se joace creativ cu muzică şi imagini, graţie unor aplicaţii de către ea găsite şi care, consider eu, stimulează imaginaţia şi creativitatea artistică şi de aceea i le-am şi instalat.
În ce măsură îi va face ei bine sau nu împărtăşirea publică (...) plus avântul şi ambiţia de auto-perfecţionare pe care i le poate stimula eventuala lărgire suplimentară a cercului de prieteni ce o vor urmări şi a numărului de like-uri", a scris Irinel Columbeanu la descrierea clipului cu pricina.

Irinel Columbeanu este tare mandru de fiica sa si o sustine in tot ceea ce face. In urma cu putin timp, omul de afaceri a postat pe contul personal de socializare un clip artistic creat de fiica sa, Irina.

Citeste si: Ce trebuie să ai în mașină iarna? Trusa completă a șoferului pentru o călătorie fără griji - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

(Vezi si: Irina Columbeanu cocheteaza cu camera de filmat! Asta e noua sa pasiune )"Acum 2 luni, Irina a început să se joace creativ cu muzică şi imagini, graţie unor aplicaţii de către ea găsite şi care, consider eu, stimulează imaginaţia şi creativitatea artistică şi de aceea i le-am şi instalat. 

În ce măsură îi va face ei bine sau nu împărtăşirea publică (...) plus avântul şi ambiţia de auto-perfecţionare pe care i le poate stimula eventuala lărgire suplimentară a cercului de prieteni ce o vor urmări şi a numărului de like-uri"
, a scris Irinel Columbeanu la descrierea clipului cu
pricina.

Abonează-te pe

Citește și:

Sorin de la Războinici, primul concurent de la Survivor România 2021 nominalizat spre eliminare: „Am fost primul peste tot”

Ce se întâmplă în Germania cu Ramona de la Puterea Dragostei? A spus adevărul despre situația ei

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Un celebru actor are cancer. A fost internat de urgență. Durere imensă în televiziune

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

"Succesiunea” germană poate arunca în aer UE. Panică la Bruxelles

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies