Irinel Columbeanu nu si-a vazut niciodata socrul! Cum a fost posibil ca tatal Monicai Gabor sa nu se intalneasca cu fostul ginere desi cei doi au fost casatoriti mai bine de cinci ani?

Irinel Columbeanu a facut o marturisire socanta! Nu s-a intalnit niciodata cu Emil Gabor, tatal Monicai. Cei doi s-au vazut doar la televizor sau in fotografii.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereIrinel Columbeanu a fost casatorit 5 ani cu Monica GaborPare imposibil ca ginerele si socrul sa nu se fi intalnit fata in fata, macar cateva minute, avand in vedere ca Irinel si Monica erau impreuna din 2005, cand tanara nici nu implinise 18 ani. In 2006, cei doi au facut o nunta grandioasa, cu sute de invitati si care a fost transmisa in direct de o televiziune.fara descriereEmil Gabor, tatal Monicai

Probabil ca la televizor a vazut si Emil Gabor nunta fiicei sale, pentru ca el nu a fost invitat, desi era socru mic.  In acea perioada, Monica nu vorbea cu tatal ei din cauza mamei sale. Veronica era divortata de Emil Gabor, iar Monica era apropiata de mama ei. La nunta facuta de Columbeanu pe domeniul lui de la Izvorani au participat, din partea Monicai, doar mama ei si Ramona, sora cea mica.fara descriereIrinel si Monica s-au casatorit in 2006

Casnicia dintre Irinel si Monica a durat cinci ani, timp in care s-a nascut si Irina, fiica lor. Ei bine, in aceasta perioada cei doi barbati, deveniti rude prin alianta, nu s-au vazut fata in fata nici macar o clipa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate