Irinel Columbeanu se poate apuca de agricultură, dacă rămâne fără bani! Cum arată casa părintească din Căpreni și ce proprietăți mai are fostul milionar, la țară? EXCLUSIV

Irinel Columbeanu s-ar putea gândi să se mute la țară, în cazul în care nu-și va mai putea susține traiul la București.

Irinel Columbeanu
Irinel a fost unul dintre cei mai bogați români
Autor: Radu Constantin

In articol:

Irinel Columbeanu se poate gândi serios la o posibilă retragere la țară, în cazul în care mult-dorita redresare financiară nu va veni prea repede. Fostul milionar deține o moștenire în localitatea grojeană Căpreni, un loc pe care nu l-a mai văzut de când era mic.

Tatăl lui Irinel Columbeanu a plecat din Căpreni la 11 ani

Ion Columbeanu, tatăl lui Irinel, s-a născut în anul 1926 în Căpreni, regiunea Craiova (acum, localitatea Căpreni se află în județul Gorj), într-o familie săracă. A absolvit 7 clase la  școala din comună, după care, la 11 ani, a plecat de acasă. În 1942 a devenit ucenic la Șantierul Naval Constanța iar din 1945 a intrat în UTC. Ulterior, începând cu 1959, el avea să intre în elita comunistă, rezistând într-o poziție înaltă în timpul a 16 guvernări.

casă Columbeanu, Căprești
Casa familiei Columbeanu de la Căprești

Citeste si: Irinel Columbeanu, adevărul despre decizia plecării Irinei în SUA ”Nu trebuie să o considerăm o dramă” VIDEO

Casa părintească de la Căpreni a rămas oarecum în paragină, după moartea bunicilor paterni ai lui Irinel Columbeanu.

Moștenitorii casei erau Ion Columbeanu și sora acestuia, care a mai avut grijă de casă cât a mai putut. Înainte să moară, tatăl lui Irinel Columbeanu a decis să investească o sumă de bani în renovarea imobilului, care ajunsese la un moment dat invadat de vegetație și într-o stare avansată de degradare.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Primarul din Căpreni: ”Mai are câteva terenuri pe aici”

Conform oamenilor din sat, imobilul respectiv a rămas în grija rudelor lui Irinel Columbeanu, cu toate că la un moment dat se pusese problema ca aceasta să fie vândută. Fostul milionar nu s-a arătat prea interesat de această proprietate, cu toate că a venit de câteva ori, în copilărie, aici.

casa familia columbeanu
Aici s-a născut Ion, tatăl lui irinel Columbeanu

Una peste alta, Irinel Columbeanu are și destul de multe rude la Căpreni, afaceristul făcând parte dintr-o familie cu rădăcini adânci ale locului. La înmormântarea lui Ion Columbeanu, de exemplu, a fost prezent și primarul din Căpreni, Emil Cătănoiu, care a explicat că inclusiv el a fost rudă cu tatăl lui Irinel.

Citeste si: Irinuca Columbeanu seamănă leit cu Monica Gabor. Cum a petrecut Crăciunul fiica lui Irinel Columbeanu, alături de mama sa și Mr. Pink

casa irinel izvorani
Palatul pierdut al lui Irinel Columbeanu, de la Izvorani

”Aici mai are doar câteva terenuri agricole. În ceea ce mă privește, sunt neam cu Ion Columbeanu, am fost apropiați, am păstrat legătura, așa că voi participa și eu la slujba de înmormântare”, a spus primarul din Căpreni.

Irinel iubita
Irinel și tânăra lui iubită au ocazia să se mute la țară

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Irinel Columbeanu, adevărul despre decizia plecării Irinei în SUA ”Nu trebuie să o considerăm o dramă” VIDEO

Ce a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea: „Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?”. Fostul afacerist, pus la zis de Denise Rifai

Câți bani are astăzi Irinel Columbeanu! Este atât de sărac pe cât se crede? Dă pe mâncare lunar ”între 30 și 50 de milioane”

Horoscop Zilnic Joi 17 Iunie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere

Horoscop joi, 17 iunie! Zodia care are parte de o zi foarte proastă. Te domină haosul şi oboseala

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Meghan vrea să-i dea o lovitură Reginei Angliei. Ce se pregătește să facă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies