Irinel Columbeanu, tot mai sarac! “Milionarul de la Izvorani” isi mai pierde o firma, iar creditorii se inghesuie sa-si recupereze banii

Se stie de ceva vreme ca Irinel Columbeanu are grave probleme financiare, multe dintre firmele sale fiind in insolventa. Zilele trecute, afaceristul de la Izvorani, a primit o noua lovitura.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereIn urma cu cativa ani, Irinel Columbeanu se lansa in tot felul de afaceri si pareau ca toate-i reusesc din plin. A dat chiar si numele unui material de constructii, columbeanitul. Insa, afacerea  s-a dus pe Apa Sambetei, iar fabrica a intrat in faliment.fara descriere

O alta firma a lui Columbeanu, Turbocim SRL din Izvorani se afla acum in insolventa, iar creditorii se inghesuie sa-si ceara banii. Conform portalului antitepari.ro, cererile de admitere a creantelor pot fi depuse pana la data de 10 noiembrie. Asta dupa ce, compania a incheiat anului 2012 cu datorii totale de 31,6 milioane de lei, la o cifra de afaceri de doar 5.000 de lei.

In primavara, Primaria orasului Targu Carbunesti a solicitat insolventa fabricii de materiale de constructii detinuta de Irinel Columbeanu, societatea avand datorii la bugetul local de aproximativ 200.000 de lei. Fabrica a fost inchisa inca din 2009.

In 2008, Irinel Columbeanu avea o avere estimata la 120 de milioane de euro, afaceristul fiind inclus si in topul celor mai bogati romani.  Incet, incet afacerilelui Columbeanu s-au topit, iar dupa despartirea de Monica Gabor, in buzunarele celui supranumit “milionarul de la Izvorani”, a inceput sa sufle vantul. A iesit din Topul bogatasilor, firmele sale au inceput sa se inchida, iar multe dintre terenurile sale sunt puse sub sechestru.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate