Ironia sorții. Bărbatul care a luat în râs coronavirusul, însă a ajuns să se îmbolnăvească odată cu ceilalți 13 membri ai familiei lui

Situație incredibilă în familia unui bărbat, care a luat în derâdere situația dramatic din ultimele luni.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru


In articol:

Tony Green are 43 de ani și este din Texas. Bărbatul obișnuia să ia în derâdere întreaga situație dramatică din ultimele luni, de la începutul pandemiei de coronavirus. Ironia sorții a făcut ca bărbatul din Texas să se infecteze cu COVID-19.

Acesta nu a ținut cont de măsurile de protecție anti-coronavirus impuse de autorități, însă și-a schimbat opinia total, după ce doi membri ai familiei sale au murit de Covid-19.

N-a crezut în coronavirus până nu i s-a îmbolnăvit toată familia

Tony este doar unul dintre miliardele de persoane care nu au crezut în coronavirus. Viața lui a fost schimbată total, după ce în familia lui au început să se depisteze pozitiv cazuri de COVID-19. După ce a susținut tare că acest virus nu există, bărbatul de 43 de ani din Texas s-a schimbat la 180 de grade. Tony spunea despre acest virus, că este inventat de virusologi și exagerată de mass media.

Totul a început în luna iunie, când acesta a organizat o masă în familie, unde a invitat rude apropiate și mai îndepărtate. Întregul eveniment în familie a fost pentru a petrece timp împreună după carantina care i-a ținut departe. După câteva zile, după ce au participat la cina organizată de Tony, toți membrii

familiei sale (6 la număr) și alte 8 rude s-au îmbolnăvit de coronavirus. Vestea a venit ca un trăsnet.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Tony Green
Tony Green

Acesta a fost transportat la spital cu simptome grave, iar coronavirus i-a afectat sistemul nervos.

Ulterior, socrul lui și mama acestuia au murit în spital, din cauza coronavirusului. Tony Green și-a schimbat radical părerea despre pandemia de COVID-19, care a făcut ravagii în întreaga lume.

Sentimentul pe care îl am e același pe care l-ar avea un șofer beat care și-ar ucide familia”, a spus Green pentru CNN. Acum, Bărbatul îndeamnă populația să poarte măști în spațiile publice și să păstreze distanța socială.

Restul membrilor din familia lui Tony s-au vindecat, însă acesta încă se gândește la vremea când nu credea în acest virus.

„Câți oameni s-ar fi îmbolnăvit dacă nu aș fi găzduit acea masă de weekend? Unul? Poate doi? Durerea vine în valuri, dar vina aceea va rămâne”, a spus americanul în The Washington Post.

FOTO- YouTube/ABC News

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Raicu, primele declarații după ce mama sa a fost diagnosticată pozitiv cu virusul COVID-19! "Toată lumea a spus..."

Alexandru Rafila: ”Lucrurile acestea trebuie oprite! Nu putem să asistăm la blocarea sistemului de sănătate”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 17 Ianuarie 2021: Gemenii vor avea problemele în ceea ce privește capitolul financiar

Adevărul despre MIRELA VAIDA. Foarte puțini români știu acest detaliu despre ea

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

Orlando Teodorovici, salvat. A fost numit recent Director de Audit la Curtea de Conturi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies