Ironia sorții! Gravida din Arad care a murit de coronavirus nu credea în existența lui: „Nu port mască, nu voi face niciun vaccin”

Femeia însărcinată din Arad care a murit de coronavirus ar fi putut fi salvată! Femeia nu a crezut în existența virusului și a refuzat să se protejeze.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Gravida care a murit de coronavirus nu credea în existența lui
Gravida care a murit de coronavirus nu credea în existența lui


In articol:

Femeia însărcinată din Arad care a murit joi în timp ce era transferată de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad spre Spitalul din Timișoara, nu credea în existența virusului COVID-19, scrie Aradon, citat de Gândul.ro.

Citeste si: Caz șocant la spitalul din Arad! Drama prin care avocatul Alexandru Nistor a trecut cu tatăl său! “L-au ținut nemâncat și fără tratament...”

Se pare că feeia ar fi utut fi salvată de la moarte dacă nu s-ar fi încrezut în teoriile conspirației cum că virusul nu există și s-ar fi protejat.
Femeia de 39 de ani a scris într-un mesaj de pe pagina ei de Facebook că nu vrea să poarte mască și mănuși pentru că nu crede în exitența virusului.

Mesajul integral al gravidei din Arad, despre coronavirus

1. Nu port mască pentru că facilitează reproducerea perfectă pentru bacteriile care pot ajunge în gură și în plămâni. Nu am nevoie de o infecție respiratorie superioară.

2. Nu port mănuși pentru că am suficientă minte să realizez că ar trebui să schimb mănușile de fiecare dată când ating ceva, altfel e doar contaminare încrucișată cu aceleași mănuși.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Declarații cutremurătoare ale soțului gravidei din Arad care a murit de coronavirus: „Am trimis-o sănătoasă pe poarta aia, mă tot uit la poartă”

3. Păstrez distanțe sociale pentru că respect spațiul personal al altora, dar nu pentru că mi-e frică de concetățenii sau vecinii mei. De fapt, aș îmbrățișa cu bucurie pe cineva chiar acum în public dacă ar fi un sentiment reciproc. Îmbrățișarea generează eliberearea de endorfine care ridică starea de spirit și ameliorează stresul. Avem parte de suficient stres în această perioadă.

4. Nu fac va©©inul antigripal pentru că nu vreau să-mi cresc șansele de a face o boală respiratorie superioară și de a mă contamina cu 4 tulpini de c0r0navirus cu 36%.

5. Nu merg la testare, chiar dacă prezint simptome de răceală. Știu deja că testul ar ieși pozitiv de C0V1D-I9 pentru a fi adăugat la numerele de „cazuri noi” crescând panica cu care se alimentează circul orchestrat de autorități și massmed1a. Și nu am nevoie de carantină forțată, stat în spital cu forța sau luat medicamente degeaba.

Citeste si: Simina, primele imagini dupa ce si-a pus fatete dentare! Iata cum arata acum, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

6. Mă spăl pe mâini cu săpun și apă pentru că … asta am făcut întotdeauna, e normă de igienă elementară.

7. NU VOI FACE NICIUN VA©©IN. Guvernul nu a mandatat niciodată un va©©in și nu mă va obliga niciodată să accept ceva în corp, mai ales în numele unui virus care nu apare decât în statistici și la TV sau alte surse de informare mainstream. Nu sunt oaie și nu mă poate manipula nimeni să cred că guvernul, politicienii și organizațiile mondiale finanțate de filantropi dubioși lucrează pentru binele și siguranța mea.

8. Nu voi trăi cu frică deoarece nu am trăit niciodată așa și nu voi începe acum. Dacă vrei să stai în casă și să nu ieși pentru că „faci ceea ce trebuie” e treaba ta. Dacă oficialii îți spuneau să te arunci în cap de la balcon că așa scapi de un virus o făceai? Nu cred că ești departe. Oficialii ți-au spus să #STAIÎNCASĂ în loc să îți întărești sistemul imunitar contactând un agent patogen la fel cum ți-au spus că se moare de pojar când știi foarte bine că asta este o abominație. Așadar, voi continua să ies din casă și să fac ceea ce îmi dictează propria conștiință nealterată de minciunile și panica cu care unii aleg să își hrănească mintea.

9. Oprește știrile și începe cercetările independente. Vei afla multe și vei realiza că ai fost mințit și manipulat. Vei afla inclusiv că OMS are interdicție în multe țări din cauza milioanelor de victime pe care le-a făcut cu va©©inurile. Culmea, țările unde OMS nu are acces, au cele mai puține cazuri de c0r0navirus. Da, e mai greu să faci eforturi de gândire ca să îți formezi propria viziune decât să iei totul ambalat de la TV ca să crezi ce vor alții.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate