Ispita Bianca Pop l-a disperat pe fiorosul Ciprian Pian! ”Nu mai suna, nu mai vorbi de mine”! Bruneta i-ar fi fost amantă acum un an

Ciprian Pian, fostul iubit al Biancăi Pop, i-a cerut acesteia să nu mai vorbească despre el.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Ciprian Pian, unul dintre foștii iubiți ai Biancăi Pop, i-a cerut fostei ispite de la ”Insula iubirii” să u-i mai pronunțe numele și să-și vadă de treaba ei. Pian a numit-o pe Bianca ”măscăriciul României”, în contextul în care aceasta a apărut în ultima vreme în ipostaze scandaloase: ba dată afară din restaurant, ba din hotelul de la mare.

Ispita Bianca Pop l-a ”disperat” și pe fiorosul Ciprian Pian! ”Ești măscăriciul României”

fara descriere

”Nu știu de ce tot vorbește ea de mine încontinuu! Toată lumea îmi scrie și mă sună! Dacă vezi live-ul ăsta, te rog din suflet, nu mai vorbi de mine. Te rog din suflet. Eu nu te bag în seamă, nu te caut, nu mă intersează cu cine umbli, cu cine nu umbli. Lasă-mă, mă, femeia lui Dumnezeu, nu mai vorbi de mine pe live-urile astea, mă, te rog frumos. Du-te, mă, vezi-ți de treaba ta, la televizor, măscăriciul României. Nu mă mai suna pe mine tu!”, a spus Ciprian Pian într-un live pe contul lui de socializare.

fara descriere

Bianca Pop și Ciprian Pian ar fi avut o relație la începutul anului trecut, deși bărbatul, supranumit ”cel mai bogat interlop din România” este căsătorit și are copii. Inițial, Bianca a refuzat să recunoască că ar fi fost împreună cu Ciprian, însă recent, într-un live, s-a lăudat că este în relații bune cu acesta și chiar cu soția acestuia.

Citeste si: EXCLUSIV! Ispita s-a dezbrăcat de secrete! Bianca Pop, revoltată de acuzațiile care i se aduc: ”Nu sunt prostituată”

Citeste si: Bianca Pop a făcut declarațiile mult așteptate! Șocant ce a povestit vedeta

Citeste si: Bianca Pop, la un pas să bage în război două clanuri interlope! Povestea din spatele înregistrării în care ispita se plânge că a fost agresată

Ispita Bianca Pop l-a ”disperat” și pe fiorosul Ciprian Pian! De ce îl tot pomenește bruneta pe fostul iubit?

fara descriere

Cel mai probabil, Bianca Pop se leagă în continuare de numele lui Pian pentru a da impresia că ”are spate”, în condițiile în care a reușit să se pună rău cu câteva clanuri destul de periculoase. Influența pe care o are Pian în acest mediu este una destul de importantă, așa că fosta ispită joacă cartea unei femei sigure pe ea datorită relațiilor pe care le are. Problema e că acesta nu mai vrea să audă de ea și i-a interzis să-i mai rostească numele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate