Ispita Bianca Pop șochează din nou: ”Eu nu... pe 1.500 de euro! Dacă mă ..., o fac pe 300.000 euro”

Ispita Bianca Pop a comis-o din nou. De data aceasta, și-a pus și interlopii în cap.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Ispita Bianca Pop a intrat într-un live de la un hotel din Mamaia în care a spus că un membru al clanului Văncică i-a propus să întrețină întrețină relații sexuale în contravaloarea notei de plată de la hotel. Problema e că Bianca a aflat că hotelul nu este plătit și a luat foc.

Ispita Bianca Pop a hotărât să dezvăluie propunerea pe care i-a făcut-o un interlop din clanul Văncică și încă cu lux de amănunte. Bruneta a spus însă că ea nu este protituată și că nu va face sex pentru bani.

Ispita Bianca Pop: ”Eu nu... pe 1.500 de euro”! Invitată la sex în 3 de un membru al clanurlui Văncică

”Vă rog frumos, dați share, în această seară este mare scandal la Mamaia. Cineva din clanul Văncică vrea să-i dea înjoseală Biancăi Pop. Dar Bianca Pop nu este zdreanță! Bianca Pop nu suge... pe 1.500 euro. Bianca Pop nu suge .. pe nimic, sunteți nebuni, ce dracu? Dați share! N-ai cum, mie nu-mi dă nimeni înjoseală! (...)

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Cineva din clanul vostru, nu spun cine, un bătrân cu barbă lungă, a zis că vrea să mă..., că-mi plătește hotelul! Păi să crezi tu că Bianca Pop se... pe 1.000-1.500 euro! Păi, mânca-ți-aș, eu mă... pe 300.000 euro. Hau hau, mau mau! Îmi faci transfer bancar?

Citeste si: Ce a făcut ispita Bianca Pop în miez de noapte după ce a fost bătută

Citeste si: Bianca Pop, bătută și scuipată în recepția hotelului! Ispita de la Insulă, cu fața umflată și plângând în hohote: „Nu mai pot! Ce circ iese!”

Citeste si: Bianca Pop, umilită în centrul Bucureștiului! Ispita a fost dată afară din mașină și trimisă la plimbare

S-a întâmplat ceva foarte urât! Bianca Pop nu este prostituată, nu este zdreanță, nu-i m...ă. Foarte urât! Deci ăla mi-a dat înjoseală.(...)

 

Cineva din clanul Văncică mi-a dat la..., a zis că vrea să mă... De mine nu-și bate nimeni joc”, a spus Bianca Pop într-un live pe contul ei de socializare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Ispita Bianca Pop a recidivat! Episod bizar în fața cafenelei de unde a fost dată afară! Clienții au scos telefoanele și au filmat-o!

Bianca Pop și-a arătat zonele intime pe Instagram. Internauții au taxat-o:„ Scursura societății”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies