Ispita Bianca Pop, terorizată de un iubitul interlop? ”Refuză să-i mai fie amantă”

Ispita Bianca Pop face furori pe rețelele de socializare, dar și în mintea bărbaților!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bianca Pop, ispita din Thailanda, este una dintre cele mai sexy personaje pe care bărbații le-au întâlnit. Ispita se află într-o relație cu interlopul Ciprian Pian.

Conform Cancan, Bianca Pop ar fi terorizată de iubitul interlop Ciprian Pian. Potrivit informațiilor, între cei doi s-ar fi iscat un scandal de proporții, iar Bianca ar fi luat decizia de a-i da papucii iubitului său. Astfel că partenerul ei ar fi luat decizia de a se ”răzbuna” pe Bianca Pop.

”Zilele trecute, Bianca și Ciprian s-au certat destul de tare. Ea a pus piciorul în prag pentru că a fost mințită și trădată. A pus capăt relației. A susținut că el e căsătorit și ea refuză să-i mai fie amantă”, a declarat o persoană din anturajul brunetei pentru sursa citată.

Citeste si: Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist din Timiș, s-a sinucis ieri, dar s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă!

Citeste si: Văduva lui Nae Nicolae s-a transformat într-o bombă sexy! Cum arată Ioana la piscină FOTO

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guță și-a trădat tatăl! Nicu cântă acum cu Florin Salam FOTO

Bianca Pop: : "Fără 1000 de euro în poşetă nu ies din casă, mă simt boschetară"

Ispita Bianca Pop de la Insulă a facut o declarație care a revoltat multă lume. Ea a spus că nu iese din casă dacă nu are 1.000 de euro în poșetă, plus carduri, argumentând că se simte "boschetară".

"Eu nu ies din casa dacă n-am minim cash în poșetă 1000 euro plus bani pe carduri. Adică, n-ai cum. Mă simt ca o boschetară fără 1000 euro, cum să ies așa în oraș? E puțină suma. Dacă n-am cash atât nu ies din casă", a declarat Bianca Pop la TV.

Plecată de la vârsta de 19 ani de acasă, orădeanca în vârstă de 29 ani, a mărturisit că talentul și șmecheria sunt lucrurile cele mai importante care au ajutat-o în viață: "Am plecat de acasă la 19 ani, am cunoscut persoane care nu trebuia să le cunosc, am ajuns pe unde am ajuns, am urcat frumos pe o scăriţă, aşa, şi mi-au făcut talentul. Alo, doi-zece, doi-zece", a spus ea.

Când se află în oraș, Bianca și prietenul ei Ciprian Pian, unul dintre liderii unui clan interlop din București, sunt însoțiți de bodyguarzi: „Am fost în **** cu domnul Ciprian și ne-am făcut talente cu șampanii, cu alea-alea, așa frumos (…) Eram cu vreo 40 de persoane, adică n-ai cum să te apropii de masa mea, știi?! (…) Cam 20 (bodyguarzi – n.red.) sunt mereu. Anturajele lui sunt foarte mari. Sunt securizată oriunde merg”, a mărturisit ea.

Bianca se consideră un brand puternic având în vedere că tot ce a realizat a făcut pe forțe proprii, fără să-i dea nimeni nimic, tot pe seama „șmecherelii”: „Am luat şi eu Bac-ul aşa frumos ca toată lumea, dar nu-mi place şcoala, cartea. Eu am alte chestii în plan: nebunia, viaţa, dar nu cartea. Cartea nu-i pentru mine”, a mai susținut tânăra. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate