Ispita Cristi a făcut furori în Thailanda! Ea este însă femeia pe care o adoră cu adevărat bărbatul! Imagini exclusive

Manechinul a cucerit-o pe Mari pe insulă, însă după finalul show-ului, nu a mai rămas împreună cu ea!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

În vârstă de 22 de ani, Cristi Georgescu s-a remarcat în acest sezon la ”Insulă Iubirii”. Atrăgător, şarmant şi extrem de sexy, bărbatul a reuşit să o ducă în ispită pe Mari , femeia care nu s-a mai gândit deloc la partenerul ei în competiţie atâta vreme cât el i-a stat prin preajmă.
 

Din păcate pentru concurentă, Cristi şi-a jucat în Thailanda doar rolul de seducător, căci, în momentul în care s-a terminat emisiunea, el a decis să o părăsească.

"E o faţă bună şi m-am ataşat de ea. Tot ce am trăit în competiţie a fost real. Însă, nu este cazul să continuăm nimic în România", a spus bărbatul la finalul competiţiei. (incredibil, ispita Cristi a făcut videochat! Intră să vezi dovada)

 

 

 

 

Mai mult, el a lăsat să se înţeleagă că nu este momentul să se implice într-o relaţie serioasă. Să fie ispita insensibilă la sexul frumos? Ei bine, Nu! Pe adresa sa de socializare, Cristi a spus că are o femeie specială în viaţă lui.

Este vorba însă despre sora lui, pe care susţine că o adoră.

”O poză cu femeia care fără dar şi poate,ma iubeşte cel mai mult pe lumea asta:surioara mea! Te iubesc şi îţi mulţumesc pentru tot!”, au fost cuvintele tânărului în dreptul imaginii cu  AdinaGeorgescu.
 

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Drama de nedescris in viata unei concurente de la ”Insula Iubirii”! ”Intru in camera si cand ma intorc...” Legatura incredibila cu un criminal in serie

Prima despartire din noul sezon al show-ului "Insula Iubirii"! "Nu ma asteptam sa..."

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

TAXA care se majorează de OPT ori! Lovitură totală pentru sute de mii de români. Cine va lua decizia

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

China se teme de „răscoală”! 97 de milioane de suspecți

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies