Ispita George a devenit tatăl unei fetițe! Prima imagine cu micuța

Fosta ispită George Zănoagă, fratele lui Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, a devenit tatăl unei fetițe.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Fericire mare în familia Zănoagă. La nici două săptămâni după ce Simina, soția lui Alex, a născut un băiețel, și George Zănoagă a devenit tatăl unei fetițe. Despre fosta ispită George de la Insula iubirii s-a aflat târziu că este cuplat cu o tânără care-i va dărui și un copil. A povestit chiar el, într-o emisiune tv, când tânăra era însărcinată în mai bine de 5 luni.

fara descriere

”Avem o relație de când m-am întors din Thailanda. Când a spus că este însărcinată, am fost tare fericit. Vom avea o fetiță, al cărei nume va fi Zahara. Este un nume special. Prima dată am vrut să îi punem numele de Sara sau Sahara şi aşa am zis să îi punem Zahara. Noi ne ştim de foarte mult timp, de ani buni de zile, ea este puţin mai mare decât mine”, a spus George Zănoagă la o emisiune tv.

Citeste si: Au aparut imagini noi cu Dominic, fiul Siminei si al lui Zanoaga!

Fosta ispită George a devenit tatăl unei fetițe, pe care o cheamă Zahara

George și iubita lui Mădălina au devenit părinți chiar înainte de Paște, iar acum micuța Zahara a fost adusă acasă. Este o fetiță sănătoasă și frumoasă.

George a postat și prima imagine cu Zahara, fetița pe care o are cu Mădălina.

fara descriere

Citeste si: Motivul pentru care Simina de la Puterea Dragostei nu vrea să îi arate fața lui Dominic: „Deja ați început cu...”

Fosta ispită George Zănoagă a povestit când se va căsători cu Mădălina. ”Va veni și momentul în care ne vom căsători. Așteptăm să se nască fetița, apoi ne vom organiza. În orice caz, nu vom face nunta și botezul în același timp”, ne-a spus ispita George, fratele lui Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, în ianuarie, la căsătoria Siminei cu Alex Zănoagă.

fara descriere

Citeste si: Simina de la „Puterea Dragostei” a luat o decizie radicală după ce a născut. Nimeni nu se aștepta la asta

Fosta ispită George a devenit cântărețul Joe

George Zănoagă, care e instructor de fitness, a devenit cunoscut ca ispită într-un show tv. De ceva timp, pe lângă meseria de antrenor personal, George s-a lansat și în muzică. El a lansat câteva melodii sub numele de Joe. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate