Ispita Mircea a spus adevărul despre relaţia cu Mirela de la ”Insulă”! ”A greşi, a avea frică, a te lega de trecut face parte din noi”

Ispita Mircea a vorbit despre greutăţile şi suferinţele prin care a trecut Mirela şi cum a reuşit aceasta să devină o persoană mai bună decât în trecut.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ispita Mircea de la ”Insulă” a vorbit despre Mirela, femeia care a venit în show-ul matrimonial pentru a-şi testa limitele, geloziile, relaţia şi dragostea. Chiar dacă Mirela a dorit la final să se împace cu Ionuţ Gojman, bărbatul care ar fi trebuit să îi fie alături şi la bine şi la greu, Mircea şi-a spus punctul de vedere despre modul în care este bruneta, dar şi despre comportamentul ei.

”Dragilor, încercaţi să înţelegeţi o persoană care a trecut prin multe în viaţa ei. Nu o judecaţi pentru un moment de slăbiciune. De multe ori în viaţă e greu să faci alegerea corectă şi te legi în continuare de trecut. Schimbarea, în bine asu în rău a oricăruia dintre noi nu vine într-o singură zi, ai nevoie de timp, şi timpul şi voinţa ta vor modela o nouă făptură. A greşi, a avea frică, a te lega de trecut face parte din noi. Judecaţi un om pentru ceea ce este în prezent şi nu pentru trecutul lui. Criticaţi voinţa de a se schimba şi de a deveni o persoană mai bună decât în trecut. A suferit, a luptat, a avut ambiţie să se schimbe, a devenit ceea ce este astăzi. Lăsând de o parte rolul meu de ispită, ca om îţi spun bravo Mirela, felicitările mele pentru omul ce ai devenit”, este mesajul pe care Mircea îl transmite Mirelei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate