Stiri

Israela a sunat un preot inainte sa moara! Ce spune parintele Burlacu despre ultima conversatie cu fosta dansatoare | EXCLUSIV

Liviu Arteni, fostul sot al Israelei Vodovoz, a fost timp de cateva luni sub ingrijirea parintelui Burlacu de la Bacau, cel care l-a ajutat sa scape de dezalcoolizare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Israela a sunat un preot inainte sa moara! Ce spune parintele Burlacu despre ultima conversatie cu fosta dansatoare | EXCLUSIVicon photo


Parintele Liviu Burlacu este seful Centrului Oxigen, care ajuta persoanele care au probleme cu alcoolul. Aici a ajuns Liviu Arteni fostul sot al Israelei Vodovoz, atunci cand a recunoscut ca are o problema de care trebuie sa scape. Parintele spune ca a ramas in relatii bune atat cu Liviu cat si cu Israela, cu care a discutat in urma cu doar trei saptamani.


„Israela a fost o femeie cu inima mare si a avut grija de Liviu si dupa ce au divortat la notar, in septembrie 2017. Liviu se afla intr-o situatie grea cand a venit aici, ea l-a ajutat chiar si financiar. La noi in centru nu se plateste tratamentul in sine ci doar masa, insa noi ajutam si persoane fara posibilitati. Pe Liviu l-am ajutat pentru ca m-a rugat doamna Israela”.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune