Vedete

Israela, dezvaluire incredibila in cartea sa! Fiica sa a nascut prematur dupa ce a fost agresata de Liviu Arteni! “A stat o luna la pat dupa incident”

Israela Vodovoz a murit, la finalul saptamanii trecute, fiind gasita in apartamentul in care locuia singura.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Israela, dezvaluire incredibila in cartea sa! Fiica sa a nascut prematur dupa ce a fost agresata de Liviu Arteni! “A stat o luna la pat dupa incident”icon photo

Israela, in ultimii ani, a povestit de cateva ori despre agresiunile la care a fost supusa de sotul ei, Liviu Arteni. Atunci cand acesta se imbata nu mai stia ce face si se purta foarte urat cu toata lumea, povestea Israela in emisiunile tv la care era invitata.

Putina lume a stiut insa ca Liviu a agresat-o pana si pe fiica Israelei, acesta fiind motivul pentru care femeia a rupt orice legatura cu mama sa si cu sotul acesteia.

“Fiica mea Hilla este o femeie puternica, o mama extraordinara, director de firma care se mandrea ca imi seamana. Nu a stiut si nu a vazut niciodata violenta domestica pana ce incercand sa-l linisteasca pe abuzatorul baut (n.r. Liviu Arteni), care urla in timp ce oaspetii se odihneau la pensiune, a fost impinsa peste mine si am cazut amandoua. Ea era gravida in luna a cincea. Nepotica mea Sol s-a nascut prematur la sapte luni, dupa ce mama ei a stat atunci la pat o luna de la incident. Sol a avut un kilogram la nastere. Greu, dar Slava Domnului este bine. Hilla a pus punct si nu a mai acceptat sa vorbeasca cu el”, a marturisit Israela intr-un pasaj din cartea sa autobiografica.

Israela a avut doi copii, Hiila si Ianiv, ambii locuiesc in Israel si provin dintr-o casnicie anterioara a celei supranumite “regina salsei”. Israela si Liviu Arteni s-au casatori in 2008, iar la nunta lor ce a avut loc in Romania, au participat si copiii si nepotii Israelei.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune