Vedete

Israela Vodovoz a murit cu datorii uriase! Vezi cati bani avea sa dea Fiscului! EXCLUSIV

Se pare ca Israela Vodovoz a murit cu datorii la ANAF, ea figurand cu o restanta de aproximativ 20.000 de lei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Israela Vodovoz a murit cu datorii uriase! Vezi cati bani avea sa dea Fiscului! EXCLUSIV
icon photo

Dupa ce Israela Vodovoz a murit, presa a relatat ca fosta balerina ar detine o avere uriasa, de aproximativ 50 de milioane de euro, o parte urmand sa fie mostenita de fostul ei sot, Liviu Arteni. Se pare ca suma este departe de adevar, atata timp cat Israela figureaza cu datorii neachitate la Fisc. (vezi ce afacere a facut Israela cu o luna inainte sa moara)

Israela Vodovoz a murit. Acumulase datorii din cauza pensiunii din Maramures

Pe o lista intocmita de Administratia Judeteana a Finantelor Publice Maramures, Israela Vodovoz este trecuta cu restante totale de 20.827 de lei, din care 10.888 de lei sunt debite, iar 9.939 de lei sunt accesorii, adica dobanzi si penalitati. Se pare ca datoriile sunt legate de activitatea pensiunii din Viseu de Sus pe care o avea Israela.

Israela Vodovoz a murit. Datoriile ei erau de cativa ani

Se pare ca Israela Vodovoz a murit cu aceste datorii pe care le avea la Fisc de cativa ani. WOWbiz.ro a dezvaluit ca Israela cumulase datorii si la o firma din Viseu, ce executase cateva lucrari la pensiune si care nu fusese platita pentru serviciile aduse. Firma respectiva a dat-o in judecata pe Israela, care a fost obligata de instanta sa-si achite datoriile.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune