Isus Cristos i s-a arătat lui Piedone în Noaptea de Înviere: „Au venit unii de la Vatican cu măsurători de autenticitate şi colecţionari de artă”

Nu mai este un secret că Isus Cristos i s-a arătat lui Piedone în Noapte de Înviere.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Isus Cristos i s-a arătat lui Piedone în Noapte de Înviere. Totul s-a întâmplat în 1996, când Cristian Popescu Piedone era şef de restaurant. “Paștele din 1996 este cel care a marcat semnificativ şi irevocabil viața omului Cristian Popescu Piedone. În noaptea de Înviere, acesta se afla la restaurantul său, când a observat ceva ciudat la ciurul în care fuseseră puse câteva legume. După ce şi-a făcut bilanţul, Piedone a ieşit din biroul de la contabilitate şi s-a uitat în sală. I-a atras atenţia flacăra de la lumânare”, a relatat presa.

Citeste si: Vestea uriaşă transmisă de Piedone! E însărcinată

Citeste si: Nimeni nu mai vrea sa judece dosarul Colectiv! Alti doi magistrati s-au declarat incompatibili cu cauza | DEZVALUIRI

Citeste si: Piedone, aparitie de poveste la plaja! Ce a facut fostul edil cand a fost inconjurat de fete frumoase si dezbracate VIDEO EXCLUSIV

Isus Cristos i s-a arătat lui Piedone în Noaptea de Înviere: "Zic, ce naiba, am halucinaţii?" 

"Mă uit la flacăra lumânării şi parcă văd ceva deosebit în ciur. Zic, ce naiba, am halucinaţii? Îl întreb pe un ospătar ce vede în ciur. Îmi zice că verdeaţă pentru cartofi. Îl întreb pe al doilea - îmi răspunde la fel. şi încă aşa de vreo câteva ori. Apoi am înţeles că Isus mi se arătase, de fapt, mie. De ce în acea seară? Momentul coincide cu cel în care Isus a fost răstignit pe cruce, la vârsta de 33 de ani, cât aveam şi eu atunci", a explicat Piedone. (vezi cum a serbat Piedone 30 de ani de căsnicie)

fara descriere

Isus Cristos i s-a arătat lui Piedone în Noapte de Înviere: "Totul s-a schimbat în viaţa mea" 

Toată lumea ştie că Isus Cristos i s-a arătat lui Piedone în Noapte de Înviere. "Totul s-a schimbat în viaţa mea, de atunci. Dumnezeu a vrut să aducă oaia rătăcită pe drumul cel bun, eu fiind un ateu convins până în acel moment", a mai spus Piedone. Vestea ciurului minune al lui Piedone s-a dus repede peste graniţă, până la Vatican, după cum a precizat acesta: "Au venit de la Patriarhie, mi-au zis să-l donez. Au venit unii de la Vatican cu măsurători de autenticitate şi colecţionari de artă. La un moment dat s-a făcut licitaţie şi se ajunsese la suma de 25.000 de dolari, dar nu am vrut să-l dau". 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate