Italia a ajuns țara cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19. În total, 3.405 oameni au murit

Italia a depășit China la numărul deceselor din cauza virusului COVID-19. Joi, 19 martie, au fost anunțate 427 de decese noi.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Italia a ajuns țara cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19
Italia a ajuns țara cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19


In articol:

Coronavirusul a produs mai multe victime în Italia decât în China, țara din care a pornit. Doar joi, 19 martie, au fost înregistrate 427 de deceze. În total, bilanțul morților a ajuns la 3.405, în timp ce în China a ajuns la 3.245 de morți.

În acest moment, numărul total de cazuri confrimate positiv cu noul virus a ajuns la 41.035. Tot joi, 19 martie, au fost confirmate 5.322 de cazuri noi.

Informații oficiale. 277 de persoane din România au fost infectate cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică oferă noi informații despre numarul de cazuri de coronavirus in Romania.

Citeste si: Un medic a încercat să vândă un medicament fals împotriva coronavirusului, pe Facebook. Ce preț avea

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Nuntă cu 300 de oameni în plină epidemie de coronavirus, la Argeș. Unii invitați trebuiau să fie izolați la domiciliu

Citeste si: Rodica, o româncă stabilită în Spania, a luat coronavirus de la o doctoriță: „M-a îmbrățișat și...”

Conform informațiilor publicate de Grupul de Comunicare Strategică, în România au fost testate pozitiv cu coronavirus până la data de 19 martie, orele 13:00, un total de 277 de persoane. Dintre ele, 25 au fost declarate vindecate și externate din spital - 16 la timișoara, 8 la București și unul la Iași.

Cele 17 noi cazuri de coronavirus au fost descoperite în mai multe județe din România, 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul în Iași, Dolj, Ilfov și Constanța. Noii pacienți au vârste cuprinse între 17 și 67 de ani, se mai arată în informațiile oficiale publicate de Grupul de Comunicare Strategică pe siteul MAI.

În carantină instituționalizată sunt, în acest moment, 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au fost infectate cu coronavirus. Alte 33.709 sunt în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicala. (Citeste si: VIDEO| Aplauze în Turcia pentru cadrele medicale care se luptă în aceste zile cu noul coronavirus. Un exemplu de apreciere și solidaritate!)

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un tânăr pilot și prietenul lui și-au pierdut viața în accidentul aviatic din Arad

Întâlnire între Adina Alberts și Nicoleta Goleac, prefectul Capitalei. Ce au decis medicul și oficialul bucureștean

Puterea Dragostei 20 martie. Cătălin a recunoscut că era interesat de Ligi de când a venit în emisiune: „Dacă nu era cu Philip, eu o...”

Roxana de la Puterea dragostei, ieșire nervoasă după ce a primit o provocare de la Livian: „Plec acasă! Vă mulțumesc pentru această emisiune”

Staful zilei, marți, 22 septembrie 2020. Berbecii, puși în fața unei decizii dificile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies