Italianul pe care Simona l-a păcălit de 780 de mii de euro se teme că ar putea fi ucis: „Mi-a spus „Sper să te văd mâncat de viermi” Dezvăluiri cutremurătoare!

Războiul dintre Simona și Francesco continuă, dar italianul se teme că ar putea fi ucis înainte ca procesul să ajungă la final.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Războiul dintre Simona și Francesco continuă, în timp ce bărbatul speră cu justiția română îl va ajuta să-și recapete averea. El a fost păcălit de Simona de aproximativ 800 de mii de euro. Frumoasa femeie i-a promis acestuia că împreună vor avea o viață nouă și că îi va dărui fetițe gemene. El a crezut-o și i-a trimis fără ezitare bani, de fiecare dată când ea avea nevoie. Și-a vândut mașinile și apartamentul din Milano, iar acum locuiește cu chirie într-o garsonieră și muncește zece ori pe zi pentru a acoperi datoriile făcute în timpul relației cu Simona.

„Unicul cuvânt care i se potrivește Simonei este „monstru”. E un monstru capabil de o răutate de care nu s-a mai auzit. O femeie poate cere ajutor, este normal, dar să se ajungă la o așa înșelătorie, nu am mai auzit niciodată”, spune Francesco despre româncă.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Războiul dintre Simona și italianul pe care l-a păcălit de 780 de mii de euro continuă! Românca nu recunoaște nimic: „Sunt handicapata? Eu îl vedeam ca pe un bunic”

fara descriere

Francesco se teme că ar putea fi ucis

„Mă simt în pericol după ceea ce Simona a zis chiar în fața camerelor de televiziune. S-a apropiat de mine și a spus „Pentru ceea ce tu ai făcut, sper să te văd mâncat de viermi” Eu mă acuză pe mine că am denunțat-o. „M-ai denunțat, aș vrea să te văd cum mori”. Într-o discuție, avocatul Simonei a spus „Să ne ținem tari și să așteptăm. Va muri curând”. Acesta este motivul pentru care am lăsat un testament unui notar din Milano în care nominaklizez ca moștenitor o persoană mai tânără decât mine care să aibnă toate drepturile lehale pentru a continua procesul împotriva Simonei în cazul în care eu mor. Am ajuns la asta pentru că mi-e teamă că aș putea muri. Am făcut acest lucru pentru ca ei să știe că lupta va continua și dacă eu mor”, a spus Francesco.

„Da, cu siguranță. Eu nu pot să-mi imaginez viața fără o femeie, acesta era un aspect esențial”, a spus Francesco atunci când a fost întrebat dacă a întreținut relații sexuale cu Simona.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate