Stiri

Iti amintesti de Dor Geta Popescu si de Erick Gulacsi, cei doi alpinisti adolescenti morti in Retezat? Se implineste un an de la tragedie, dar parintii copiilor au ramas cu o durere care nu se va stinge niciodata.

A trecut un an de când Dor Geta Popescu şi Erik Gulacsi au murit in avalansa din Retezat. Cei doi alpinişti adolescenti din România erau premiaţi la nivel internaţional.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Iti amintesti de Dor Geta Popescu si de Erick Gulacsi, cei doi alpinisti adolescenti morti in Retezat? Se implineste un an de la tragedie, dar parintii copiilor au ramas cu o durere care nu se va stinge niciodata.icon photo

Tragedia a adus doliu intregii tari, comunitatii alpinistilor, insa durerea care nu se stinge niciodata este cea din sufletul parintilor copiilor, care cu greu îşi pot continua viaţa după drama trăită. Mama lui Erik Gulacsi, Diana, îi păstrează vie amintirea băiatului său şi postează fotografii pe Facebook. Recent, la împlinirea unui an de la evenimentul nefericit, mama lui Erik Gulacsi a simţit nevoia de a-şi comemora băiatul. Diana a postat o fotografie cu băieţeulul, în timpul unei excursii, la care a alăturat un mesaj sfâşitetor.

"Dorul doare.Tare.", a scris mama lui Erik Gulacsi.

"Am fost ieri la el si Geta! Doare. Tare, si pentru totdeauna! Îmi este dor de amândoi, putere multă să îţi dea Dumnezeu!", au fost câteva dintre mesajele de susţinere.

Dor Geta Popescu, în vârstă de 14 ani, şi Erik Gulacsi, de 13 ani, şi-au pierdut viaţa după o avalanşă produsă în Munţii Retezat. Salvatorii montani au declarat că un turist a apelat 112 şi a anunţat că un grup format din cinci turişti a fost surprins de o avalanşă, între Şaua Bucurei şi Poiana Pelegii din Munţii Retezat.

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune