Iti dai seama ce cantareata celebra din Romania este in imaginea asta? Azi e ziua ei de nastere

O cantareata din Romania implineste astazi 28 de ani.

Distribuie pe:

fara descriere

Ce repede trece timpul", contemplează Kamelia, cu ocazia zilei sale de naştere. Frumoasa cântăreaţă împlineşte astăzi 28 de ani, iar mii de fani îi urmează La Mulţi Ani, pe pagina sa oficială de Facebook.


Artista timişoreancă chiar a postat o fotografie de când avea doar câţiva anişori, savurată de plin de cei peste 700 000 de prieteni virtuali. Kamelia a avut un an plin de surprize şi succese, de la mega hit-ul Piesa mea preferată, alături de Vescan, care mai are doar puţin să atingă 16 milioane de ascultări pe Youtube. De atunci, sărbătorita a fost foarte ocupată în studio şi a mai scos câteva bucăţi muzicale cu lipici la public. A avut „Film de iubire”, împreună cu Stres, şi-a luat „Rămas bun”, alături de Andrew şi Blazon, însă nu a uitat de „Inima ta”, pe featuringul cu Junior High.


Cel mai nou release este Never let you go, unde Kamelia completează vocal proiectul Voxlight, ce aparţine fratelui său, George Hora. De altfel, George a şi declarat: iubirea pentru sora mea Kamelia nu se poate măsura. Ea doar creşte odata cu ea. La mulţi ani, Kamelia! Sănătate şi fericire!

Artista pregăteşte o surpriză, pentru prietenii săi din toată ţara. Va lansa, în curând, o piesă nou-nouţă, aşa că dacă nu ia-ţi dat încă un like pe https://www.facebook.com/KameliaOfficial nu mai staţi pe gânduri şi fiţi primii care să o asculte. Stay tuned şi La mulţi ani, Kamelia!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate