Iti era dor de ei? Praf in ochi a revenit pe scena muzicala! Asculta cel mai nou single al trupei!

Trupa Praf in Ochi exista ca entitate inca din anii 1999, a avut ca membru fondator pe Lazar Cercel (actual basist si compozitor in Animal X).

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePraf in ochi, in prezent este formata din 3 membri : Ionut Radu (voce,clape & Fx), Stefan Marin (chitara) si Tibi Topor (chitara). Baietii si-au lansat in urma cu putin timp un nou single.

"Piesa "So much better" am compus-o acum cativa ani in Ramnicul Sarat, orasul natal al lui Ionut. Era iarna si am "profitat" de starea speciala de liniste care parca oprise timpul in loc si ne-a permis sa ne interiorizam, sa sapam adanc in sentimentele noastre si sa lasa, loc chimiei dintre noi sa se manifeste. Stefan si Tibi au gasit niste acorduri de chitara, lui Ionut i-a venit pe loc linia vocala, am inregistrat un ghid, dupa care Stefan s-a inchis intr-o camera, a scris versurile in cateva ore si a doua zi aveam deja piesa gata ca si structura. Va intrebati probabil de ce a durat atat pana sa o lansam? Am simtit ca nu era momentul sa ne grabim, mai ales ca am vrut sa ne luam timpul necesar pentru a lucra in detaliu la productia acestei piese, sa aducem un suflu nou pentru PIO, si bine ca am asteptat ! In felul acesta, anul acesta ne-am intalnit in studioul lui Ionut (John Puzzle) din Bucuresti cu Rares Bartos aka "KLUSTER" , vocalist in trupa Shadowbox, un om foarte talentat caruia i-a placut foarte mult piesa si am decis sa facem un featuring ! Suntem foarte multumiti de ce a iesit, de cum suna piesa si ce transmite ! Speram ca fanii nostri si publicul sa o primeasca asa cum am facut-o : sincer si fara prejudecati. Si daca tot suntem spre sfarsitul lunii Decembrie Sarbatori fericite tuturor!
", au spus baietii de la Pio.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate