Iţi este dor de maeştrii Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru? Uite ce cadou de senzaţile le-au pregătit marii actori fanilor lor!

Vasile Muraru şi Alexandru Arşinel, spectacol de senzaţie! Uite cine mai urcă pe scenă!

Autor: Lili Lascar

Mari artiști ai scenei românești, actori, interpreţi de muzică uşoară şi populară se reunesc pe 30 martie 2019 la Sala Palatului din Bucureşti cu ocazia unui spectacol aniversar de zile mari dedicat marelui actor VASILE MURARU și tinerei și frumoasei interprete de muzică populară, ROBERTA CRINTEA!

Citeste si: Gest de mare caracter al lui Vasile Muraru! In amintirea prietenului Nae Lazarescu, actorul a scos din buzunar 8000 de lei si i-a facut acestuia statuie la mormantul din Focsani!| EXCLUSIV

Invitații celor doi sărbătoriți sunt actorii Alexandru Arșinel, Valentina Fătu, Jean Paler și Văru’ Săndel, interpretul de muzică ușoară Raoul și soliștii de muzică populară (acompaniați de Orchestra Națională “Lăutarii” din Chișinău, dirijor Nicolae Botgros), Steliana Sima, Mariana Ionescu, Petrică Mâțu Stoian, Mioara Velicu, Gelu Voicu, Simona Dinescu, Ion Paladi, Lorenna, Maria Constantin, Nicolae Datcu, Claudia Torop, Olguța Berbec, Mariana Deac, Cristina Gheorghiu, Leontin Ciucur, Florentina și Petre Giurgi.

Spectacolul va fi prezentat de carismaticul Văru’ Săndel și de Oana Georgescu.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, specialist în folclor și om de televiziune. Realizator este Mircea Virgil.

40 de ani de la debut şi tot atâţia ani de succese reprezintă cariera marelui actor VASILE MURARU, cel care și-a legat numele de Teatrul de Revistă, dar și de teatrul, filmul și de divertismentul românesc.

Și tot 40 de roluri în filme aniversează atât de îndrăgitul actor, laureat cu o mulțime de trofee și premii de interpretare și pentru întreaga carieră și care, de ani de zile, alături de regretatul Nae Lăzărescu și apoi de Valentina Fătu, la fiecare Sărbătoare, de Paște, de Crăciun și de Anul Nou se află în top-ul audiențelor televiziunilor al căror rating atinge cifre record. Absolvent al IATC (clasa professor Dem Rădulescu), timp de 30 de ani a făcut un cuplu comic de senzație alături de colegul şi prietenul său, actorul Nae Lăzărescu, iar de câțiva ani cucerește publicul spectator alături de actrița Valentina Fătu.

Citeste si: Ultima dorinta a lui Nae Lazarescu. L-a rugat cu limba de moarte pe Vasile Muraru sa-i pastreze cu sfintenie haina purtata la debutul lui pe scena. "E un talisman"

Vasile Muraru este actor de teatru (din 1982 la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” București), dar și de film; a debutat în 1978 în filmele “Între oglinzi paralele” (regia Mircea Veroiu) şi ”Expresul de Buftea” (regia Haralambie Boroș), iar după mai bine de 30 de ani și zeci de roluri, în 2009 încânta și uimea cinefilii din nou în rolul (negativ) Domnul Frățilă din filmul ”Cea mai fericită fată din lume” (regia Radu Jude) prezentat în premieră mondială la Festivalul de Film de la Berlin. ”Cinematograful a văzut în el unul dintre oamenii de esenţă ai lumii actoriceşti” – titra o cronică. ”O uluitoare expresivitate înconjoară chipul acestui artist, care te convinge cu fiecare rol de forţa sa, de puterea misterioasă și de iubirea de oameni, căci acesta este marele secret al unui fabulos actor de comedie. Dramaturgul Aurel Baranga spunea că <<Un om care face pe alt om să râdă este un fel de văr primar cu Dumnezeu, mai aproape de îngeri decât de iad>>, iar Vasile Muraru este un astfel de om!”. Manager din 2019 al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, Vasile Muraru este deopotrivă scenarist, textier, cupletist, poet și regizor, cele mai noi spectacole ale sale ”Gong!... Și de la capăt” (2017) și ”E spectacol în oraș” (2018) fiind doar două dintre capetele de afiş, mereu ”Sold Out” ale Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

Roberta CRINTEA este şi ea sărbătorită la 20 de ani de la debutul unei cariere de succes pentru frumoasa interpretă originară din Gorj, o veritabilă promotoare a cântecului gorjean și bănățean, care a atras atenția prin inflexiunile vocii și graiul specific unora dintre cele mai frumoase regiuni ale țării. Născută în 1975 la Târgu Jiu, Roberta a debutat în anul 1999 odată cu lansarea primului său album și a devenit apoi solistă a Ansamblului Artistic ”Doina Gorjului” din localitate. De atunci a lansat șase albume cu melodii populare din repertoriul bănățean, iar în 2015 a înregistrat alte succese cu două materiale discografice cu piese oltenești, solista fiind acompaniată de Orchestra ”Lăutarii din Chișinău”, dirijată de Maestrul Nicolae Botgros. Varietatea și bogăția repertoriului, autenticitatea portului popular pe care îl poartă cu mândrie, stilul interpretativ, frumusețea, vocea-i inconfundabilă și frumusețea fac din Roberta Crintea un reper al tinerei generații de interpreți de muzică populară cu o carieră deosebită.

Spectacolul Aniversar VASILE MURARU- 40 de ani de la debut. 40 de ani de succes/ Roberta Crintea- 20 de ani de la debut. 20 de ani de succes va fi ca o mare petrecere, în care voia bună, umorul de calitate, cântecul și dansul vor cuprinde atât scena cât și publicul. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, stația de metrou Unirii 1, precum și online. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

E oficial! Alexandru Arşinel nu mai este director la teatru! Vasile Muraru este în culmea fericirii! Poza pe care şi-o poate pune în ramă

Vasile Muraru, de urgență la spital! "Nu părea nimic grav"

Adio, Alexandru Arşinel! Din păcate, este adevărat!

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Se va putea ieși la pensie la 70 de ani! Anunțul făcut de Raluca Turcan despre vârsta de pensionare

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Ce restricții intră în vigoare din această noapte. Capitala, în scenariul roșu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies