Iti faci singura rau! Cum iti distrugi tenul fara sa stii

Multe dintre noi, din dorinta de a arata cat mai bine, uita ca ce este mult strica. Din acest motiv, tindem de multe ori sa nu fim deloc atente cu felul in care ne protjam tenul, in functie de diferitele tipuri de machiaj pe care le folosim.

Distribuie pe:

fara descriereAvem tendinta sa neglijam curatarea tenului si sa neglijam factorii care il pun in pericol. Tocmai de aceea riscam foarte mult ca atunci cand nu purtam machiaj sa nu aratam deloc asa cum ne dorim.

Pentru a evita acest lucru, fie ca esti constienta de ce efecte are machiajul asupra ochilor sau a fetei, ar trebui sa respecti o serie de reguli simple care te vor proteja.

Nu efectua exfolierea repetata

Chiar daca exfolierea duce la obtinerea unui ten cat se poate de curat si luminos, daca exagerezi cu ea este posibil sa iti obisnuiesti tenul sa secrete in continuu sebum. Totodata, se va irita si va deveni insuportabil de atins. Tocmai de aceea este indicata exfolierea saptamanala, nu de mai multe ori, realizata cu ajutorul unui scrub fin. Daca ai tenul sensibil, este indicat sa realizezi exfolierea odata la maxim doua saptamani.

Citeste aici mai multe detalii


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate