Iti mai aduci aminte de ea? Uite ce mai face Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai bune artiste din industria muzicala romaneasca, dar si una dintre cele mai discrete din orice punct de vedere. Daca in ultima perioada nu s-a mai auzit despre ea este pentru ca munceste de zor alaturi de Crush la un album nou.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Nu mă gândeam că 'Lumea visează' va deveni un reper al carierei mele, deşi a fost o piesă cu o stare specială, pe care mi-am dorit s-o cânt, dincolo de proiectul 'UNU’, şi alături de colegii mei de la Crush, dar nu i-am găsit locul în playlist, aşa a fost să fie. 'Lumea visează' nu a avut un succes comercial, a fost un experiment şi o provocare pentru acea perioadă în care dance-ul se ducea către cele mai superficiale zone de exprimare, dar iată că a supravieţuit timpului, faţă de multe alte refrene foarte la modă atunci, dar pe care nu şi le mai aminteşte absolut nimeni acum", a mărturisit Alexandra Ungureanu pentru Ring.
fara descriere
Alexandra Ungureanu a mărturisit că este într-o continuă activitate de promovare a pieselor lansate, pregătindu-se intens pentru un turneu.

"Din punct de vedere muzical, am un an foarte interesant. Am experimentat direcţii noi, cum ar fi un fusion între muzica pop-dance şi cea simfonică, concretizat în proiectul cu numele Music in pROgress, realizat împreună cu oameni foarte talentaţi din mai multe zone artistice. Până acum s-au lansat două coveruri realizate în această manieră, 'Déjà vu' (Ami şi Grasu XXL) şi 'Hey Brother' (Avicii), alături de Nora Denes Symphonical (muzicieni profesionişti, profesori şi elevi ai Liceului de Artă din Baia Mare). fara descriere

Producţia muzicală este gândită de Nora Denes, iar filmările au fost realizate sub semnătura Paula Onet (un tânăr regizor cu performanţe în cinematografia internaţională), în locaţii turistice mai deosebite din ţară.

În această perioadă mă ocup de promovarea pieselor incluse în acest proiect şi mi-aş dori să realizez şi un turneu cu această formulă, sunt convinsă că ar fi o experienţă foarte gustată de public. Dar, în perioada imediat următoare, sunt de văzut şi de ascultat alături de colegii mei de la Crush, în tot felul de concerte prin ţară", a concluzionat Alexandra Ungureanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate