Iti mai aduci aminte de Pamela din serialul Dallas? Uite cum arata acum

În vârstă de 64 de ani, Victoria Principal s-a născut în Fukuoka, Japonia, iar de-a lungul adolescenţei a trecut prin 17 licee, urmându-şi tatal, ofiţer în Forţele Aeriene SUA.

Distribuie pe:

fara descriere

Iti mai aduci aminte de Pamela din serialul Dallas? Uite cum arata acum
În vârstă de 64 de ani, Victoria Principal  s-a născut  în Fukuoka, Japonia, iar de-a lungul adolescenţei a trecut prin 17 licee, urmându-şi tatal, ofiţer în Forţele Aeriene SUA.
Victoria Principal a studiat pentru a deveni medic, dar la vârsta de 18 ani a suferit un grav accident de maşină, iar dupa ce şi-a revenit a plecat la New York unde a lucrat ca model, iar în timpul liber participa la auditii pentru a intra in lumea artistică.
Ajunsă la Hollywood, Victoria Principal a debutat ca actriţă în 1972, în filmul "The life and times of judge Roy Bean", rol cu care a fost nominalizată la Golden Globes. Totuşi consacrarea a venit cu rolul Pamelei Barnes Ewing jucat timp de nouă ani în Dallas, în perioada 1978 - 1987, ea fiind considerată una dintre cele mai mari frumuseţi din anii '80. Serialul Dallas s-a filmat pe parcursul a 14 sezoane (1978–1991) şi a avut un succes impresionant în lumea intreaga, înregistrand o audienţă globală de peste 100 de milioane de telespectatori.
După ce a renunţat la rolul din Dallas, actriţa şi-a înfiinţat propria companie de productie, "Victoria Principal Productions", continuând să lucreze ca actriţă, dar a  creat şi propria linie de produse de îngrijire a pielii, care au transformat-o într-una dintre cele mai de succes femei de afaceri din SUA.
Ea a scris mai multe cărţi despre frumuseţe şi s-a dedicat în timp actelor de caritate.
Deşi a fost măritată cu un chirurg estetician, actriţa a susţinut că nu a suferit nicio intervenţie chirurgicală majoră, deşi aspectul ei actual nu pare să fie unul natural.

Victoria Principal a studiat pentru a deveni medic, dar la vârsta de 18 ani a suferit un grav accident de maşină, iar dupa ce şi-a revenit a plecat la New York unde a lucrat ca model, iar în timpul liber participa la auditii pentru a intra in lumea artistică. Ajunsă la Hollywood, Victoria Principal a debutat ca actriţă în 1972, în filmul "The life and times of judge Roy Bean", rol cu care a fost nominalizată la Golden Globes. Totuşi consacrarea a venit cu rolul Pamelei Barnes Ewing jucat timp de nouă ani în Dallas, în perioada 1978 - 1987, ea fiind considerată una dintre cele mai mari frumuseţi din anii '80. Serialul Dallas s-a filmat pe parcursul a 14 sezoane (1978–1991) şi a avut un succes impresionant în lumea intreaga, înregistrand o audienţă globală de peste 100 de milioane de telespectatori.

După ce a renunţat la rolul din Dallas, actriţa şi-a înfiinţat propria companie de productie, "Victoria Principal Productions", continuând să lucreze ca actriţă, dar a  creat şi propria linie de produse de îngrijire a pielii, care au transformat-o într-una dintre cele mai de succes femei de afaceri din SUA.Ea a scris mai multe cărţi despre frumuseţe şi s-a dedicat în timp actelor de caritate.Deşi a fost măritată cu un chirurg estetician, actriţa a susţinut că nu a suferit nicio intervenţie chirurgicală majoră, deşi aspectul ei actual nu pare să fie unul natural.

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate