Iti mai aduci aminte de tripletele porno de la Iasi? Uite cu ce se ocupa azi - Tatal a facut dezvaluiri

Tripletele de la Iasi au devenit cunoscute imediat dupa ce si-au dat Bacalaureatul. Surorile Bacalum au fost denumite Reginele Videochatului.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
Tatal fetelor, care lucreaza intr-o cizmarie, a vorbit despre fetele lui si viata pe care o duceau inainte sa faca videochat.

"Nu mai vreau sa vorbesc pe acest subiect pentru ca s-au scris foarte multe minciuni. Toti au exagerat si au incercat sa afle amanunte din viata noastra personala, de familie. Fetele sunt fiecare cu treaba ei, imprastiate prin tara si prin afara. Cea mare are chiar un copil si sunt bunic. Nu au facut nicio scoala de dans si au cu totul alte meserii. Eu sunt aici de ani de zile, la cizmarie si fac numai lucruri de calitate. Pe langa incaltaminte mai repar o haina, o geanta si nimeni nu mi-a reprosat nimic. Fetele au viata lor si sunt bine. Prea multe prostii s-au scris", a spus tatal tripletelor, pentru bzi.ro.

Barbatul a dezvaluit ca fetele, care acum au 25 de ani, s-au asezat la casa lor si s-au cumintit.

Surorile s-au apucat de videochat imediat dupa ce au dat BAC-ul, show-urile lor incendiare fiind platite cu sume frumoase, ajungeau sa castige si câte 10.000 de euro pe luna.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate