Iti mai amintesti de fata care canta melodia “Coji de portocale”? Afla ce a facut in anii in care n-a cantat!

Simona Nae (27 de ani) a cucerit adolescentii, in 2005, cu piesa “Coji de portocale” pe care a cantat-o cu Cristian Nistor. Dupa cativa ani, insa, s-a retras o perioada de pe piata muzicala.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereDe la varsta de sapte ani, Simona Nae a inceput sa participe la concursuri de muzica usoara dedicate copiilor si tot in acelasi an, parintii s-au gandit sa o inscrie la Liceul "George Enescu" din Bucuresti, la sectiunea pian. Un an mai tarziu, blonda renunta la prima dragoste - pianul pentru “instrumentul zeilor”, harpa. Dupa terminarea liceului, Simona s-a inscris la Conservator, la sectia canto clasic, unde a fost admisa prima pe lista.

Datorita premiilor castigate la numeroase festivaluri de muzica, Simona a fost remarcata de trupa Sistem, cu care a colaborat ulterior. Si acestia nu au fost singurii cu care artista a colaborat. Cristian Nistor a realizat o piesa, impreuna cu Simona, “Coji de portocale”, melodie care, la vremea respectiva, se auzea pe buzele tuturor adolescentilor. Dupa ce a “prins aripi”, cantareata a lansat, la sfarsitul anului 2005, primul sau album, intitulat “Simona Nae”. Una dintre piesele de pe album, “Spune-mi cine”, a fost un featuring de succes cu Connect-R.

La scurt timp, solista a decis sa faca o pauza in cariera muzicala si a colaborat cu Teatrul National de Opereta pentru muzicalul de succes “Romeo si Julieta”, in rolul Julietei (2009-2010).

 

fara descriereIn 2010, Simona s-a logodit cu iubitul ei, Bogdan Topciu, prelungind pauza in muzica pentru inca un an si jumatate. Bogdan i-a devenit intre timp si impresar.

In perioada in care a stat departe de muzica, blonda a colaborat si cu Walt Disney pentru dublarea desenelor animate ca “Tangled” (in rolul lui Rapunzel) ,”The princess and the frog” (rolul Tianiei) si “Alladin” (rolul lui Jasmin).

 

fara descriereIn 2012 insa, cantareata a revenit la prima ei dragoste, muzica. Ea a lansat trei single-uri noi, “Ciao”, “Badly” si “Ai ceva” si pregateste alte noi surprize fanilor. Piesa “Ai ceva” a fost un cadou de Mos Niculae din partea artistei pentru fani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate