Vedete

Iti mai amintesti de formatia Stigma? Uite cu ce se ocupa acum Cornel, fostul component al trupei

Cornel Sorian si Emanuel Mirea au format trupa Stigma, din 1998. Prin 2002 cei doi artisti au inceput sa dez volte proiecte diferite, iar in 2007 formatia s-a destramat.

Distribuie pe:

Autor:

Ei au ramas in acelasi domeniu insa au luat-o pe drumuri diferite. In urma cu un an se vorbea de reintregirea trupei. Nu a fost sa fie chiar asa. Cornel este un producator de succes, insa nu in Romania, ci in Marea Britanie.

In 2010, cand Papa Benedict al XVI-lea a vizitat Londra, britanicii i-au pregatit o petrecere in Hyde Park din Londra. Au fost organizate mai multe concerte, iar printre trupele care au cantat s-a numarat si Ooberfuse. Din componenta acestui grup a facut parte si Cornel Sorian, cunoscut romanilor din formatia Stigma. Era de trei ani in Marea Britanie si se dedicase in totalitate acestui proiect. Dupa atatia ani, Cornel a devenit un cunoscut si apreciat producator. Studioul sau, Sound Cloud, este tot in Londra, iar Cornel spune ca sustine artistii debutanti. Pana acum a colaborat cu peste 300 de cantareti.

In urma cu un an s-a vorbit chiar despre reunirea formatiei Stigma, care ne-a incantat cu melodii precum "Sunt doar un fraier" sau "Jumatate tu, jumatate eu".

Galerie foto 
Setări confidențialitate