Iti vine sa crezi ca dupa giugiuleala asta Madalina Secuianu s-a certat cu logodnicul?

Se pare ca e dragoste mare, dar cu nabadai, intre Madalina Secuianu si iubitul ei. Cei doi au fost surprinsi in urma cu cateva zile, intr-o parcare din Capitala, giugiulindu-se de mama focului. Si totusi, fotomodelul spune ca acum e certata cu logodnicul ei!

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereCititorii WOWbiz.ro ne-au trimis pe adresa de email [email protected], cateva fotografii, realizate la ceas de seara, cu manechinul Madalina Secuianu si logodnicul ei. Cei doi erau in mari tandreturi, in masina fotomodelului, aflata intr-o parcare din Bucuresti.

fara descrierefara descriere“Intr-adevar sunt eu cu logodnicul meu in masina, eram intr-o parcare si asteptam pe cineva. Altcineva n-are cine sa fie in masina mea. Alt barbat n-are ce cauta, ori este logodnicul meu, ori e tata. Pozele sunt facute duminica seara. Noi suntem impreuna de 8 luni, el nu e persoana publica. Ce-i drept, acum suntem certati, aseara am avut niste discutii. E vorba despre gelozii... Dar e o cearta casnica, pentru ca maine ne impacam si suntem iar impreuna. Suntem doar certati, nu si despartiti. Anul viitor urmeaza sa ne casatorim”, a declarat Madalina Secuianu pentru WOWbiz.ro. fara descriereMadalina si logodnicul ei urmeaza sa se casatoreasca anul viitor

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate