Iti vine sa crezi? Cubanezii nu mai au voie sa danseze reggaeton!

Cuba a decis, in urma unei campanii publice, desfasurate sub sloganul "Opriti vulgaritatea!", sa interzica stilul muzical reggaeton in spatiul public, informeaza Mediafax.

Distribuie pe:

fara descriereAcest stil de dans a fost acuzat ca perverteste mostenirea muzicala a insulei, promovand o imagine sexuala degradanta a femeii.

Institutul Cubanez pentru Muzica a pus in practica o serie de masuri pentru a-i impiedica pe oameni sa mai danseze. "Pe de-o parte, exista acele versuri agresive si obscene, care deformeaza senzualitatea inascuta a femeii cubaneze, facand-o sa pară un obiect sexual grotesc. Si toate acestea, pe o muzica foarte discutabila. Suntem pe cale sa stergem cataloagele muzicale cu scopul de a eradica aceste practici care, in forma lor actuala, deviaza cultura legitima cubaneza de la cursul ei kalooga_36441" , a spus Orlando Vistel Columbie, directorul institutului.

Posturile de radio si televiziunile sunt incurajate sa opreasca difuzarea pieselor reggeton, insa fiecare cetatean poate asculta in voie acest stil de muzica acasa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate