Iti vine sa plangi instant cand il vezi! Cui i-a cantat Florin Piersic aceasta melodie de dragoste? Moment inedit cu actorul! «Pentru noi e prea tarziu. Ne cunoastem sufletul din priviri. Raman al vostru pana in ultima clipa»

Maestrul, in varsta de 77 ani, le-a inmuiat sufletul spectatorilor cu melodie de dragoste “O poveste de-o zi!”, pe care a cantat-o cu mult patos. Pentru cateva minute, Sala Palatului a fost invaluita de emotii! Actorul a primit zeci de flori si ropote de aplauze!

Distribuie pe:

fara descriereFlorin Piersic a cantat la Sala Palatului

“Pentru noi e prea tarziu. Tu ai vise o mie, dupa care alergi, iar eu am multe amintiri. Ne cunoastem sufletul din priviri. O poveste de-o zi! N-as vrea sa te pierd”, sunt doar cateva versuri emotionante cantate de marele actor Florin Piersic.

Reporterii WOWbiz.ro au fost prezenti, duminica seara, la spectacolul "Seara Vocilor de aur", de la Sala Palatului, de unde actorul a plecat cu un trofeu.

Florin Piersic si-a incheiat prestatia pe scena intr-o nota plina de amuzament, asa cum ne-a obisnuit de-a lungul anilor. Actorul a facut haz de necaz, insa discursul lui a surprins o sala intreaga. Chiar si acum, dupa 50 de ani de cariera, Florin Piersic reuseste sa ridice oamenii in picioare.

##VIDEO2828##

“V-am spus eu. Asta primesc eu: flori si felicitari, si chestia asta din sticla. Ce sa mai spun!? Faceti-va cruce ca nu v-am tinut mai mult. De ce am venit, ca sa primesc astea? Aici e o felicitare! Ce ati crezut, ca-s bani? Nu! Pai cam atat am avut sa va spun. Sa va mai povestesc ceva? Eu spun ca nu! Dupa mine va canta Gabi Cotabita. E un artist deosebit. Am o relatie buna cu toata lumea. De asta va spun: e bine, e foarte bine ca inca mai venim pe scena si mai puteti sa ne vedeti si mai puteti sa ne aplaudati. Raman al dumneavoastra pana in ultima clipa! Iar daca am gresit cu ceva, ma bucur din toata inima!”, le-a marturisit Florin Piersic spectatorilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate