Iubire interzisă pentru o tânără de 13 ani din Vaslui: Tatăl fetei a cerut ordin de restricție împotriva iubitului fetei

O adolescentă de 13 ani din Vaslui spune că iubește cu patos un tânăr și a fugit de opt ori de acasă ca să stea cu el. Familia fetei a cerut un ordin de restricție împotriva băiatului.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Alexandra, o tânără de 13 ani din comuna Rebricea, Vaslui, este într-o relație de doi ani cu un tânăr, însă părinții nu vor să accepte relația lor și au recurs la mai multe modalități ca să o oprească. 

Citeste si: Crima din Piața Constituției: 60 de persoane au fost audiate și doar șase supecți au fost reținuți. Despre cine este vorba

Citeste si: Tamara Buciuceanu-Botez se reface! Ce spun medicii de la spital

Citeste si: Carnagiu în Ialomița! Zece oameni au murit și șapte sunt grav răniți, după ce un TIR s-a izbit de un microbuz

Citeste si: Carnagiu în Ialomița! Zece oameni au murit și șapte sunt grav răniți, după ce un TIR s-a izbit de un microbuz

Iubire interzisă pentru o tânără de 13 ani din Vaslui: Tatăl fetei a cerut ordin de restricție împotriva iubitului fetei

Fata ar fi fugit de opt ori de acasă și ar încercat de trei ori să se sinucidă după ce și-a dat seama că nu există o cale de împăcare cu părinții ei. Mama iubitului Alexandrei, spune că a primit-o de fiecare dată în casa ei și ar fi în stare să o înfieze. 

 “Cu siguranță va mai fugi pentru că acolo bat. Au zis cuvinte urâte despre noi, dar noi nu suntem o familie destrăbălată, noi nu suntem părinți care să nu aibă grijă de copii lor și muncim de dimineața până seara să ne câștigăm pâinea. Despre familia ei nu pot să vorbesc la fel. Tatăl ei a fost plecat în Germania, la muncă, acum s-a întors acasă și e numai ceartă în casa lor. Fata aia a fost legată de pat numai să nu plece de acasă, dar ea nu vrea să stea acolo pentru că o bat.”, spune mama iubitului fetei.

Mama iubitului fetei mai spune că fata a recurs și la gesturi supreme, dar cu toate acestea, părinții fetei tot nu sunt de acord cu relația celor doi și au cerut un ordin judecătoresc împotriva băiatului. 

“Prima dată a înghițit pastile, apoi a vurt să se spânzure, apoi să se arunce în fața trenului. Când a luat pastile a fost găsită cu unghiile vinete și a fost dusă la un centru din Vaslui, dar nu stat decât o seară pentru că a luat-o mama ei”, mai spune femeia.
Mama Alexandrei pe altă parte, spune că este disperată și că a sunat de nenumărate ori la poliție, dar s-a ales cu amenzi.
"Eu am primit avertisment că am sunat la 112, iar fratele meu, care sunase tot pentru asta, a fost amendat cu 290 de lei. Asta nu e lege, iar dreptate nu se face deloc. Îmi tot spun că o să ia mãsuri, că o sã-l ducã pe bãiat la școala de corecție, dar până acum nu s-a luat nicio măsură.  Mã întreb, familia lui de ce nu e trasă la răspundere că găzduieste o minoră?” se întreba, în urmã cu câteva luni, mama Alexandrei.

Sursa foto: Vremea Nouă 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate