Iubita de 13 ani l-a bagat la inchisoare! S-au cunoscut pe internet si lucrurile au luat o intorsatura dramatica in scurt timp

Un tanar vasluiande 26 de ani a pus ochii pe o pustoaica de 13 ani. Cei doi amorezi s-au cunoscut pe internet si au inceput o relatie, cu toate ca barbatul avea de doua ori varsta iubitei. Povestea de iubire a luat sfarsit doar o luna mai tarziu, iar finalul a fost unul dramatic.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Totul s-a intamplat in comuna Rebricea din judetul Vaslui. Fata in varsta de 13 ani a disparut de acasa si s-a intors cateva zile mai tarziu, relateaza vremeanoua.ro. Cand s-a intors ea le-a povestit parintilor ca fusese luata cu forta de iubitul ei de 26 de ani. 
 
"A luat-o de pe stradã când se ducea sã se întâlneascã cu câteva fete din sat. În jurul orei 18.30, tatãl ei a luat bicicleta si a plecat sã o caute dar nu a dat de ea. A auzit de la sãteni cã este acasã la bãiatul ãsta de 26 de ani. A mers sã discute cu el dar nu a recunoscut cã fiica lui este la el. S-au certat putin si apoi a plecat acasã. Am înteles cã fata a stat la tânãrul ãsta acasã pânã sâmbãtã când ar fi fost scoasã din curte cu o masinã. Fata a povestit acasã cã a plãtit pe cineva sã vinã cu masina. A tras-o în curte sã se urce copila asta fãrã sã o vadã nimeni si i-a cerut sã stea întinsã pe burtã. Dupã ce a iesit din curte, a fost lãsatã sã coboare dar fata nu s-a dus acasã. A rãmas si noaptea urmãtoare la o prietenã a ei din Draxeni. Ajunsã acasã, a povestit cã a fost luatã cu forta de pe stradã si violatã. A fost dusã la control medical dar medicii au spus cã nu este defloratã total. Luatã la întrebãri de familie, a povestit cã ar fi întretinut raporturi sexuale orale dar nu a povestit lucrul acesta si la politie de rusine", a povestit un apropiat al familiei minorei poentru vremeanoua.ro.
 
In urma cercetarilor oamenii legii l-au pus sub acuzare pe tanar pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate