Iubita lui Adrian Cristea se intelege din ce in ce mai bine cu fiica "Printului"! Imagini exclusive cu cei trei, parand ca formeaza o familie fericita | VIDEO EXCLUSIV

Cu acordul Denisei Nechifor, care este foarte selectiva atunci cand vine vorba de fiica ei, Rania si Maria Pauna, actuala partenera de viata a fotbalistului,au legat o frumoasa prietenie

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriere

Maria Pauna, cea supranumita "Regina sprancenelor" fiind printre primele specialiste care si-au deschis o astfel de afacere cu profil cosmetic in Romania, este practic prima femeie din viata lui Adrian Cristea care a primit acceptul de a sta in preajma fiicei acestuia. 

Cunoscut ca un "amorez etern", care schimba des partenerele, "Printul" nu a avut permisiunea Denisei de a-si implica in vreun fel fiica in relatiile lui de durata scurta si medie.

Totusi, ultima iubita a lui Adi pare sa o fi convins-o pe Denisa ca este o femeie cu capul pe umeri, iar "Printul" a putut sa o prezinte pe Rania, iubitei Maria. 

fara descriere

Cei trei ies destul de mult in ultima perioada, iar intre pustoaica si partenera lui Cristea s-a legat o frumoasa prietenie, asa cum o demonstreaza si imaginile surprinze zilele trecute de paparazzi WOWbiz.ro, cu "fetele" bucuroase si fericite ca s-au revazut. 

fara descriere

"O cunosc destul de bine pe Maria, incat sa am incredere sa-mi las fetita cu ea si Adi in parc. Atata timp cat stiu tot ce se intampla cu fetita mea, iar tatal ei are o relatie serioasa cu o femeie decenta, totul este perfect! Posibil sa ne vedeti si-n formula extinsa", a explicat Denisa pentru WOWbiz.ro, dupa ce Cristea i-a prezentat-o pe fiica lor pentru prima data Mariei. 

fara descriere

Maria Pauna, cea supranumita "Regina sprancenelor" fiind printre primele specialiste care si-au deschis o astfel de afacere cu profil cosmetic in Romania, este practic prima femeie din viata lui Adrian Cristea care a primit acceptul de a sta in preajma fiicei lor. 

Cunoscut ca un "amorez" etern, care schimba des partenerele, "Printul" nu a avut permisiunea Denisei de a-si implica in vreun fel fiica in relatii lui de durata scurta si medie. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate