Iubita lui Dan Bittman, primele declaraţii după ce s-a scris că fiul lor este anchetat într-un dosar de trafic de droguri!

Iubita lui Dan Bittman a făcut primele declaraţii după ce s-a scris că fiul lor cel mare, Alex, ar fi anchetat într-un dosar de trafic de droguri.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Iubita lui Dan Bittman şi mama tânărului Alex a stat de vorbă cu un reporter şi a negat acuzaţiile. Ba mai mult, Liliana Ştefan susţine că băiatul este foarte cuminte şi că nu provoacă probleme niciodată.

Citeste si: Lovitură cruntă pentru Roxana de la Puterea Dragostei! Andy se întoarce la fosta iubită? Vezi cine spune asta!

Citeste si: Ce sexy a fost nepoata lui Florin Salam la botezul fiului lui Betty! Bianca a fost strălucitoare într-o rochie aurie! FOTO

Citeste si: Români filmaţi în Spania în timp ce aruncau în aer bancomate VIDEO

Acuzaţii grave: Alex Bittman, implicat într-un dosar de trafic de droguri?

"Nu e nimic adevărat. Doamne fereşte! Mi se pare de râs să scrii aşa ceva. Pe bune... Alex? Cred că este cel mai mare noroc al meu şi cel mai bun copil din lume pe care poate să şi-l dorească o mamă. E adevărat că el poartă un nume celebru şi este foarte uşor să fii ţinţă. Dar cred că toţi trei pot fi expuşi oricând unui articol", a spus Liliana Ştefan.

Citeste si: Surpriză, Andreea Bălan nu este singura vedetă care era să moară la naștere! O altă diva celebră a fost la un pas să își piardă viața în timpul operației de cezariană!

Citeste si: Valentin şi Zoia Ceauşescu nu au fost copiii lui Nicolae Ceauşescu? Un fost demnitar comunist a dezvăluit: “Ceaușescu i-a adoptat copiii pe care-i avea cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor”

Citeste si: S-a aflat! Cine a câştigat Asia Express

fara descriere

Alexandru Bittman este un tânăr serios şi muncitor, care îşi face mândri părinţii.

"Este un copil care munceşte toată vara, de dimineaţă până seara stă acolo, îşi câştigă banii singur, îşi transpiră sufletul acolo. Îşi face banii lui. Să vorbeşti despre un copil fără să cunoşti...", a declarat Liliana Ştefan, iubita lui Dan Bittman şi mama celor trei băieţi ai lui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate