Iubita lui Gheorghe Dincă a fost chemată la Poliție

Ancheta în cazul crimelor din Caracal continuă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Ancheta în cazul crimelor din Caracal continuă. La fața locului au sosit ingineri constructori pentru a ajuta la spargerea gropilor de ciment, pentru ca probele să nu fie distruse.

În continuare, se ia în calcul demolarea casei în care se presupune că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu și-au găsit sfârșitul.

De asemenea, și femeia cu care Gheorghe Dincă se întâlnea va fi chemată la audieri pentru a vedea dacă știe ceva despre ororile care se petreceau sub acoperișul bărbatului.

Citeste si: Doliu în lumea sportului. Jucătorul Douglas Nunes a fost împușcat mortal

Citeste si: Fotografie de infarct pe plajă! Cum s-a fotografiat Plușica alături de Culiță Sterp

Citeste si: Ce mesaj a apărut, după ce Ella a părăsit Puterea Dragostei! ”Drum bun în viață Ella Tina, știm ca după toate cele întâmplate...”

Anchetatorii au obținut un nou mandat pentru a face percheziții, după ce mandatul de dinainte a expirat.

Buldozere și excavatoare sunt așteptate să intre în casa din Caracal pentru a vedea ce se ascunde sub gropile de ciment din care avocatul familiei Melencu a dezvăluit că iese un miros greu, de cadavru.

Anchetatorii nu vor afla astăzi ce e este în telefoane. Sunt 2 etape: etapa clonării a ce se afla in telefoane, după care se analizează. Dincă asistă la percheziții. Procedura e riguroasă pentru a nu putea ridica un viciu de procedură. I se dă apă, este lăsat să stea jos. Pare resemnat (…) Incerc să-i portejez pe cei din familia Melencu, este o mare presiune (…) În această casă pute totul a cadavru. Este un dezastru total, e ca și cum ar fi o explozie într-un atelier auto, după care a venit cineva să răscolească. Este absolut înfiorător. Iese mirosul din subsol, din pereți. Am intrat și în subsol”, a declarat avocatul.

Avocatul familiei Melencu se teme că anchetatorii vor închide cazul

Aici trebuie să se facă săpături, are buncăre betonate, are puțuri, are tranșee. Anchetatorii au spus că vor face aceste cercetări, dar mie îmi este teamă că în momentul în care se va spune că a doua victimă este Luiza să se închidă cazul.

Pentru mine este clar, după părerea mea el are o bibliotecă mare de infracțiuni, dar dacă le dă pe cele două închide cazul”, a mai spui avocatul Tonel Pop, potrivit digi24.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate