Iubita lui Ilie Nastase a fost pe punctul de a se casatori cu Nick Radoi! Ce spunea afaceristul pe vremea cand Ioana era logodnica lui

Actuala iubita a lui Ilie Nastase a fost logodita cu afaceristul milionar Nick Radoi. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a sfarsit, iar romanul stabilit in America a tras o concluzie dureroasa.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Se pare ca Ioanei, actuala iubita a lui Ilie Nastase, ii place ca barbatul de langa ea sa fie plin de bani. In trecut bruneta a fost intr-o relatie cu Nick Radoi. Mai mult decat atat, ea si romanul stabilit in America erau logoditi si aveau planuri mai de viitor. 
 
"Ioana este o femeie exact asa cum o vreau eu pentru mine. Atunci cand nu am mai crezut in nimic, dupa dezamagirile pe care le-am avut, a aparut Ioana, care, in fiecare zi, a fost un wow pentru mine, m-a surprins tot timpul cu cate ceva, ma iubeste si o simt exact cum mi-am dorit sa am toata viata pe cineva langa mine”, povestea milionarul Nick Radoi, pentru RomaniaVipPress!
 
Povestea dintre cei doi a ajuns, insa, la final, iar el si-a dat seama ca Ioana nu era deloc asa cum credea el. Desi era sigur ca o va lua de nevasta pe constanteanca, Radoi a ramas profund dezamagit: "Eu şi Ioana am făcut prea mult ca Tom şi Jerry. Ea e o femeie care-şi susţine punctul de vedere cu prea multă tărie, iar asta a pus capac. E o mare diferenţă de gândire între noi", a povestit el pentru Click.
 
Imediat dupa ce s-a despartit de actuala iubita a lui Ilie Nastase, Nick a ajuns la concluzia ca femeile l-au vrut doar pentru bani: "Păi cred că toate femeile mă iubesc pentru bani şi pot să spun că am fost folosit de femei".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: