Vedete

Iubita lui Ilie Nastase a fost pe punctul de a se casatori cu Nick Radoi! Ce spunea afaceristul pe vremea cand Ioana era logodnica lui

Actuala iubita a lui Ilie Nastase a fost logodita cu afaceristul milionar Nick Radoi. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a sfarsit, iar romanul stabilit in America a tras o concluzie dureroasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Iubita lui Ilie Nastase a fost pe punctul de a se casatori cu Nick Radoi! Ce spunea afaceristul pe vremea cand Ioana era logodnica luiicon photo
 
Se pare ca Ioanei, actuala iubita a lui Ilie Nastase, ii place ca barbatul de langa ea sa fie plin de bani. In trecut bruneta a fost intr-o relatie cu Nick Radoi. Mai mult decat atat, ea si romanul stabilit in America erau logoditi si aveau planuri mai de viitor. 
 
"Ioana este o femeie exact asa cum o vreau eu pentru mine. Atunci cand nu am mai crezut in nimic, dupa dezamagirile pe care le-am avut, a aparut Ioana, care, in fiecare zi, a fost un wow pentru mine, m-a surprins tot timpul cu cate ceva, ma iubeste si o simt exact cum mi-am dorit sa am toata viata pe cineva langa mine”, povestea milionarul Nick Radoi, pentru RomaniaVipPress!
 
Povestea dintre cei doi a ajuns, insa, la final, iar el si-a dat seama ca Ioana nu era deloc asa cum credea el. Desi era sigur ca o va lua de nevasta pe constanteanca, Radoi a ramas profund dezamagit: "Eu şi Ioana am făcut prea mult ca Tom şi Jerry. Ea e o femeie care-şi susţine punctul de vedere cu prea multă tărie, iar asta a pus capac. E o mare diferenţă de gândire între noi", a povestit el pentru Click.
 
Imediat dupa ce s-a despartit de actuala iubita a lui Ilie Nastase, Nick a ajuns la concluzia ca femeile l-au vrut doar pentru bani: "Păi cred că toate femeile mă iubesc pentru bani şi pot să spun că am fost folosit de femei".
 
Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune